A “lebegő” világítás rendszer

A sokrétű és praktikus “lebegő” világítás rendszer alapja a felületek közé kifeszített sodronyok. A 12V-os lámpák a szigetelt sodronyokhoz két oldalról is kapcsolódnak, mind mechanikusan, mind elektromosan. Itt felmerülhet a kérdés, hogy ha szigetelt a vezeték, mégis hogy ad áramot a lámpának?! Nagyon egyszerű módon: a lámpák rögzítését biztosító csavarok végén kis tüske van, ami átszúrja a sodrony szigetelését kontaktot biztosítva. Ráadásul a trafó nemcsak mennyezetre, hanem oldalfalra is felszerelhető, ami a világítás rendszer kialakításában nagymértékű szabadságot is ad. De, hogy pontosan mik is ezek, a bejegyzést továbbolvasva ki fog derülni!

Sodronyos világítás rendszer

Sodronyos világítás rendszer

Continue reading

Az ideális fürdőszobai lámpa

Paulmann Casca modern, minimalista fürdőszobai mennyezeti lámpa sorozata lágy fénnyel világítja be a teret, ami a szemünket a legkevésbé sem zavarja. A fürdőszoba lámpa a fényt a belső felületen körbefutó, ferde  gyűrűről sugározza a beltérbe. (A lámpa centruma nem világít! A lámpa a mennyezeten túl akár a falra is felszerelhető!)

A lámpának a vakító fényhatás kiküszöbölésén túl van még egy kimondottan hasznos tulajdonsága is, amiról a bejegyzésbe kattintva található bővebb leírás!

Paulmann Casca fürdőszoba lámpa, fürdőszoba világítás, fürdőszoba lámpa, lámpa fürdőszobába, mennyezeti lámpa fürdőszobába, LED lámpa, Paulmann Csaca

Paulmann Casca fürdőszoba lámpa

Continue reading

Plug & Shine kültéri világítás rendszer tervezésének a lépései

Ház körüli utak, sétányok, teraszok vagy kerti kiülők: Paulmann Plug & Shine kert világítás rendszere minden kültéri területre kínál optimális világítás megoldást.

Mielőtt rátérnénk a rendszer eleminek kiválasztására és megtervezésére, pár sorban összefoglaljuk a komplett Plug&Shine kert világítás rendszer előnyeit.

Kültéri világítás rendszer, kert világítás rendszer

Paulmann Plug & Shine kert világítás rendszer

Continue reading

Rovarbarát kert világítás

A kerti fény, pláne ha az erős vonzza a rovarokat. Ez a rovarok és az emberek szempontjából is lehet káros.

A rovarokat összezavarja/megtéveszti és gyakran meg is öli az erős éjszakai fény. Az emberek szempontjából pedig kimondottan zavaró a kellemes nyári estén a szúnyogok támadó hada.

Van erre megoldás? Természetesen van, akár több is – köszönhetően a LED-technológia sokoldalúságának.

Rovarbarát világítás, rovarbarát lámpa, rovarbarát fény

Rovarbarát világítás

Continue reading

Fürdőszobai LED tükör érintőkapcsolóval – Nordlux Dovina

Ez az elegáns Dovina fürdőszobai tükör hangulatos háttérvilágítást kölcsönöz a falnak, miközben kellemes lágy fényt biztosít a sminkeléshez vagy reggeli készülődéshez.  A LED tükör időtlen stílusa miatt modern és klasszikus beltérben egyaránt jól mutat.

Nordlux Dovina

Nordlux Dovina

Continue reading

Kooduu Synergy 3 az 1-ben skandináv dizájn lámpa

Kooduu Synergy 3 az 1-ben dimmelhető dizájn LED lámpa:  4 fényerőszint +  Bluetooth hangszóró + jégkockákkal hűthető italtartó (borhűtő).  Praktikus party kellék, ami a mindennapokban is jól használható zenehallgatáshoz lágy hangulatfénnyel. A 3 az 1-ben skandináv design lámpa hasznos társunk nyaralás és kempingezés közben is.

Hordozható többfunkciós skandináv design lámpa

Kooduu Synergy

Continue reading

Az időtlen gömblámpa

A Gove sorozat fürdőszoba gömblámpái a stílusos időtlen eleganciát képviselik, a legmodernebb energiatakarékos LED technológiával párosítva. Egyes típusok integrált meleg fényű LED fényforrást, míg mások “csak” egyszerű G9 (230V kapszula) tartalmaznak.

Paulmann Gove gömblámpa, gömblámpa

Paulmann Gove gömblámpa

Continue reading

Kooduu Atmos & Sphere

Az innovatív holland cég  Atmos & Sphere elegáns 3 az 1-ben skandináv design lámpái jóval többet nyújtanak az alap világító funkciónál. A szabadon hordozható akkus lámpa LED fényforrása 3-lépésben dimmelhető (100% > 50% > 25%), a búra alsó része Bluetooth hangszórót is kapott a zenehallgatáshoz és ráadásként jégkockákkal hűthetjük benne az italos palackokat.

Lámpa + hangszóró + italtartó

Kooduu Sphere skandináv design lámpa

Continue reading