A fürdőszoba tükör ami több, mint egy egyszerű tükör

Egy fürdőszoba tükör ami az alap funkcióján (tükrözés) túl jóval többet nyújt. De pontosan mik is azok, és milyen többletet adnak hozzá a tükörhöz? A bejegyzést továbbolvasva minderre fény derül.

LEDES tükör, LED tükör, LED-es tükör, Fürdőszoba tükör világítással, Fürdőszoba tükor LED világítással

Fürdőszoba tükör LED világítással

Egy fürdőszoba tükör alapvető funkciója, hogy viszontlássuk benne magunkat, vagyis segítsen a napi rutinfeladatok elvégzésében.

Ahhoz, hogy a napi rutinnal könnyen boldoguljunk megfelelő erősségű fényre van szükség. A Mirra tükörcsalád az üveglap mögé épített kimondottan erős fényű energiatakarékos LED fényforrást kapott.

A világító funkció a tükörlap mögé diszkréten megbúvó első érintőkapcsolóval hívható elő, amivel egyúttal a fényerő is szabályozható, hiszen a túl kevés fény, de a túl sok fény sem ideális. (Természetesen a tükröt vizes ujjal is megérinthetjük!)

LED tükör, LEDes tükör, Világító tükör, Fürdőszoba tükör, Fürdőszoba tükör led világítással, fürdőszoba tükör világítással

LED tükör változtatható fényárnyalattal

A második érintőkapcsolóval a fehér fény tónusai között válthatunk. A különböző árnyalatok más módon hasznosak, vegyük is sorra mindegyiket.

  • 2700K — otthonosan meleg fény (a klasszikus izzók sárgás fénye), segíti a relaxációt, az esti fogmosás közben fenntartja a nyugalmi állapotot.
  • 4000K — semleges fehér fény ami nélkülözi a sárgás és kékes árnyalatokat, ami legidelásisabb a sminkeléshez.
  • 6500K — a kékes tónusú hideg fény segíti az ébredés fázisát, segíti az aktív állapotba kerülést.
LEDes tükör, LED tükör, Világító tükör, Fürdőszoba tükör LED világítással, Fürdőszoba tükör világítással, fürdőszoba világítás

Páramentesítő funkció a LEDes tükörben

A LEDes tükör elektronikája ugyan fröccsenő víz (IP44) és a fürdőszobában keletkező pára is ellen védett, de ez a tükör felületi páraképződését nem gátolja meg. Erre a problémára jelent megoldást a harmadik érintőkapcsoló ami aktiválja az üveglap mögé elrejtett fűtőszálat, s pár pillanat alatt eltünteti a párát.

A Mirra LED tükör család három különböző kivitelben: álló téglalap, fekvő téglalap illetve kör formával érhető el. Mint minden Paulmann lámpára, így ezekre a világító tükrökre is 5 év garanciát vállalunk!

Minden vélemény számít!