Szinuszgörbe a lakberendezésben

A szinuszgörbe fogalma aligha juttat kellemes emlékeket az ember eszébe a középiskolás időkből, de ez a szinusz könnyen befogadható. A VITA Sine a népszerű dán buragyártó egyik újdonsága. A rendkívül széles és folyamatosan tovább bővülő termékpaletta jól mutatja a kreativitásra alapuló tervezés remeklését. Engedj te is a kísértésnek, legyél fogékony az újdonságra és barátkozz meg a szinusszal!

VITACopenhagen_Sine

De előbb álljunk meg egy pillanatra és húzzuk ki magunkat! A skandináv stílus ugyanis ebben az esetben a magyaros furfanggal párosul. A VITA Sine filccel borított dizájn lámpabura tervezője ugyanis nem más, mint a korábban már a világítás területén is hírnevet szerző Leits Miklós építész. A tervező a lámpa különlegességét abban látja, hogy a szinuszgörbe-formának köszönhetően attól függően, hogy honnan nézzük a burát, hol szimmetrikusnak, hol aszimmetrikusnak látjuk, és ezzel a folyamatos változással „élőnek” tűnik a lámpa. A „hullám” dinamizmust közvetít a mai rohanó és gyorsan változó világ modern lakásaiba, irodáiba illő módon. Facebook oldalunkon remek ötleteket találhatsz a minimál stílusú lakberendezésre – a VITA Sine tökéletesen beillik az ilyen környezetbe.

VITACopenhagen_Sine_2

A burába tehető fényforrást (válassz hozzá energiatakarékos LED-körtét!) teljes egészében körülölelik a fényt szóró kis lemezek, ezzel a lámpa teljesen vakításmentesen biztosítja a világítást. A forma sokoldalúsága miatt bármilyen környezetben a helyiség bármely részében megállja a helyét.
Az északi stílus jellegzetes karakterisztikája vonzza a tekintetet. Biztosak lehetünk benne, hogy a VITA Sine egy újabb népszerű darabja a dán cégnek. A magyar tervező sikeréért magam is szorítok. Természetesen a fenntarthatóság szem előtt tartása mellett a VITA Sine is egy lapos csomagban érkezik hozzád, majd egyszerűen, eszközök vagy ragasztó nélkül, percek alatt magad összeszerelheted. A VITA Sine-t megtalálod az oldalunkon a VITA egyéb újdonságaival egyetemben!

Minden vélemény számít!