A szállítás 30 000 Ft-tól ingyenes.
Szűrők visszaállítása
Gyártó
Energia osztály
Kivitel
Védettség
Fény színe
Funkció
Szín
Anyag
Garancia

PLUG&SHINE KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS RENDSZER

Az időjárásálló Plug & Shine kültéri világítás rendszer ideális alapot nyújt egy minden igénynek megfelelő gyönyörű és hangulatos kert létrehozásához. Használható kertek, kert utak, kerti kiülők, kert tavak, teraszok, tetőteraszok, erkélyek funkcionális és dekorációs célú világítására is.

  • A rendszer minden szükséges elemet tartalmaz a működéshez: lámpákat, kábeleket, trafókat és vezérlőket is. Könnyedén összeállítható a Plug-In vízálló csatlakozásoknak köszönhetően, akár házilagos kivitelezésben is. 
  • Rugalmasan átalakítható, bővíthető további lámpákkal is. Ráadásul a rendszer már elkészült kertekbe is kiépíthető, mivel a kábeleket elrejthetjük szem elől, fűben, szegélyek mellett, ágyásokban, kavicságyban vagy mulcsban elvezetve. 
  • A Plug & Shine kerti LED-es világítási rendszer a 230V-os trafók után már csak 24V egyenáramú feszültséget igényel.  Emiatt tökéletes biztonságot nyújt áramütés ellen a kertben játszó gyerekeknek és az ott tartózkodó háziállatoknak is!
  • A többségében modern és minimalista lámpák mellett a klasszikus stílusú lámpákat előnyben részesítők is megtaláljak a számukra a megfelelő megoldást.
  • A Plug & Shine kerti világítás rendszerhez okos lámpák, és okos kiegészítők is elérhetőek. A rendszer könnyedén integrálható a már kiépített okosotthonok (Zigbee, Loxone) vezérlésébe.
  • A rendszer összeségében legfeljebb 50 méter hosszúságú kábelrendszerrel működőképes. Amennyiben ezt a hosszot meghaladja a kert világítása plusz kör (újabb trafó) kialakítása szükséges!
  • A rendszer minden elemére 5 évig tartó háztól-házig garancia vonatkozik. Esetleges hiba esetén új terméket küldünk, egyúttal a meghibásodottat is elhozatjuk saját költségünkre!  

A Plug & Shine kert világítás rendszer összeállításához ide kattintva található bővebb leírás, de ha szükséges a rendszer megtervezésében és az elemek kiválasztásában is segítünk!