A szállítás 30 000 Ft-tól ingyenes.

Elállási tájékoztató

Kedves Vásárlónk!

Az elégedettsége kiemelten fontos számunkra, és értékeljük, hogy minket választott. Azonban előfordulhat, hogy a megrendelt termék nem teljesen felel meg az Ön elvárásainak, és szeretne elállni a vásárlástól. Ebben szeretnénk segíteni Önnel.

Amennyiben úgy dönt, hogy eláll a vásárlástól, az elállási jog lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy indoklás nélkül elálljon a szerződéstől. Fontos azonban tudnia az alábbiakat:

  • Elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát az info@ledpont.eu elektronikus levelezési címre kell eljuttatnia.
  • Elállási jog a jogszabály alapján csak a fogyasztókat (természetes személy) illeti meg. Ha egyéni vállalkozóként vagy vállalat nevére rendel (megrendelésben feltüntette az adószámot vagy a cégjegyzékszámot), az elállási jog nem érvényesíthető.
  • Kizárólag azokra a termékekre vonatkozik az elállási jog, amelyeket nem használt mindennapi használatra.
  • A termék(ek)et eredeti csomagolásában kell visszaküldeni, sértetlen állapotban, és minden tartozékával együtt.
  • Elálláskor Önt terheli a visszaküldési költség.
  • Amennyiben pénzvisszafizetést igényel, a vételár visszatérítése kizárólag banki átutalással történik a megadott bankszámlaszámra a termék(ek) raktárunkba történő visszaérkezése után.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése van az elállással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk, hogy az elállási jogát zökkenőmentesen gyakorolhassa.

Köszönjük, hogy minket választott, és szíves türelmét kérjük az elállási folyamat során.