A szállítás 30 000 Ft-tól ingyenes.

Szállítás

Többféle lehetőség közül választhat a Vásárló a kiválasztott árucikkek átvételére jellemzően, amelyek közül a neki megfelelőt az ügyleti ajánlata során választhatja ki.

Összefoglalva az alábbi táblázatból tájékozódhat:

  Megnevezés

  Csomag összege

  Díja

  Személyes átvétel

  összeghatár nélkül

 

  0 Ft

 

  MOL PostaPontos átvétel

  1 Ft – 14 999 Ft-ig

  15 000 – 29 999 Ft-ig

  30 000 Ft felett

  1 590 Ft

  1 190 Ft

  0 Ft

  Házhozszállítás

  1 Ft – 14 999 Ft-ig

  15 000 – 29 999 Ft-ig

  30 000 Ft felett

  1 790 Ft

  1 390 Ft

  0 Ft

 

A szállítási díjat rendszerünk automatikusan számolja a megrendelés összegéhez igazodva.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőség van személyes átvételt választani a megrendelése során, ami a LUMATECH Kft. központi irodájában történő átvételt jelent előre egyeztetett időpontban:

Cím: 9700 Szombathely, Pázmány Péter krt. 10. 4/18

Általános nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9:00-17:00 óráig

A webáruházban feltüntetett, továbbá az egyéb formában jelzett szállítási határidő minden esetben várható szállítási időt jelent. A kiszállítás tényleges időpontja a pontos szállítási határidőt minden esetben a Szolgáltató visszaigazolása tartalmazza.

Csomag összege

Díja

1 Ft – 99 999 999 Ft-ig

0 Ft

 

POSTAPONTOS ÁTVÉTEL

Ezen átvételi mód esetében a Vásárló által választott árucikkek egy általa megadott PostaPontra kerülnek kiszállításra a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban PostaPont) szolgáltatásán keresztül.

A szolgáltató partner neve: Magyar Posta Logisztika

Honlapja: www.postapont.hu

Telefonszáma: (06-40) 313-233

Email címe: uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu

Várható érkezés: 2 munkanap (a csomag feladását követő második munkanap) az aktuális forduló időpontig leadott és megerősített, szabályszerű, befogadott rendelések esetében.

A PostaPontok egyrészt postahivatalok, másrészt MOL benzinkutak. Teljes, településre lebontott listájukat ide kattintva nézheti meg, valamint a PostaPont hivatalos honlapján tekintheti meg.

Az átvételi ponton való átvétel azt jelenti, hogy a csomag (a jelzett várható időre) a PostaPont szolgáltatásában az adott helyszínre érkezik, amit a Vásárló a rákövetkező 5 munkanapban az általa legkényelmesebb időpontban (de az átvételi pont nyitva-tartására tekintettel) vehet ott át. Az 5 munkanap letelte után a csomag visszairányítódik a LUMATECH Kft.-hez.

Az átvételi pontok előnye, hogy forgalmas helyen, az ország szinte minden pontján találhatóak, a benzinkutak sok esetben éjjel-nappal nyitva vannak. PostaPont e-mailben tájékoztatja Vásárlót a csomag átvételi pontra érkezéséről.

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy míg a MOL kutakon jellemzően lehet bankkártyával fizetni, a postahivatalokban ugyan „elfogadnak bankkártyát”, de az nem bankkártyás fizetésként, hanem készpénzfelvételként lesz számláján lekönyvelve.

Vásárló megrendelését a LUMATECH Kft. a csomagindító email kiküldésével fogadja el. Ezen levélben pontosan meg van ismételve minden csomagparaméter, valamint ebben található meg a csomagazonosító is, ami alapján tájékozódhat a csomag érkezési státuszáról.

Csomag összege

Díja

1 Ft –14 999 Ft-ig

1 590 Ft

15 000 Ft – 29 999 Ft

1 190 Ft

30 000 Ft felett

       0 Ft

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ezen átvételi mód esetében a Vásárló által választott árucikkek egy általa megadott helyszínre (pl. otthon, munkahely) kerülnek kiszállításra a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban MPL) szolgáltatásán keresztül.

A szolgáltató partner neve: Magyar Posta Logisztika

Honlapja: www.postapont.hu

Telefonszáma: (06-40) 313-233

Email címe: uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu

Várható érkezés: 2 munkanap (a csomag feladását követő második munkanap) az aktuális forduló időpontig leadott és megerősített, szabályszerű, befogadott rendelések esetében

Ezen átvételi módnál általában a következő munkanap, valamikor 8-17 óra között kerül kiszállításra a megadott címre a csomag.

Vásárló tudomásul veszi, hogy a jelzett kiszállítási nap várható kiszállítási nap. Bár a LUMATECH Kft. és az MPL mindent megtesz annak betartásáért, jogi értelemben a csomag megérkezése nem garantált az adott napra, a rendelés befogadása esetén sem.

A MPL körfuvar keretében juttatja el a címzettekhez a csomagokat, ezért ez a szolgáltatásforma nem teszi lehetővé pl. a kiszállítási intervallum szűkítését, az előzetes telefonos egyeztetést, a névre szóló, személyazonosítást követő kiadást. A MPL fenntartja magának a jogot, hogy az adott intervallumon belül szabadon érkezhessen meg az adott címre, és ott átadja a csomagot annak, aki a megadott csomagcímzett említésére jelentkezik. Amennyiben a címen nincs ilyen személy, akkor – értesítő hagyása mellett – a MPL betárolja a csomagot. Amennyiben az átvétel meghiúsulás oka ezt nem zárja ki (pl. rossz cím, átvétel megtagadás eleve lezárja a csomag kézbesítését), általában megkísérel egy második kiszállítást a rákövetkező munkanap, majd a csomagot visszairányítja LUMATECH Kft.-nek. Ha a meghiúsult csomagkézbesítésnél a cím jó volt, akkor általában a MPL 5 napig tárolja a helyi depóban a küldeményt, ez alatt az idő alatt a címzett telefonon egyeztetni tud a MPL ügyfélszolgálatával a megadott telefonszámon a csomaggal, és annak esetleges újra kikézbesítésével kapcsolatban.

Tekintettel arra, hogy a fent leírt általános kiszállítási menet a MPL szolgáltatása, azt MPL bármikor megváltoztathatja (pl. második kiszállítás törlése), erre LUMATECH Kft.-nek nincs ráhatása. Vásárlónak amennyiben konkrét kérdése van, azt a MPL ügyfélszolgálatán tudja feltenni azt.

Webáruházunkban várható másnapi kiszállítással általában 15 óráig lehet leadni rendelést ezen átvételi módnál, és a MPL csomagok csomagzárására jellemzően 16 órakor kerül sor.

Amennyiben Vásárló nem tud olyan címet adni (pl. akár munkahely, portaszolgálat is), ahol napközben mindig lesz valaki, aki át tudja venni a csomagot (ennek nem kell szükségszerűen személyesen Vásárlónak lennie, lehet egy munkatárs, egy családtag, és nap közben akár változhat is), akkor sajnos a csomagküldésre nincs lehetőség. Szintén nincs lehetőség postafiókra csomagot küldeni. Ilyen esetekben Vásárlónak másik átvételi módot kell választania.

Vásárló megrendelését a LUMATECH Kft. a csomagindító email kiküldésével fogadja el. Ezen levélben pontosan meg van ismételve minden csomagparaméter, valamint ebben található meg a csomagazonosító is, ami alapján tájékozódhat a csomag érkezési státuszáról.

Csomag összege

Díja

1 Ft –14 999 Ft-ig

1 790 Ft

15 000 Ft – 29 999 Ft

1 390 Ft

10 000 Ft felett

       0 Ft