A szállítás 30 000 Ft-tól ingyenes.
Szűrők visszaállítása
Gyártó
Energia osztály
Fény színe
Funkció
Szín
Fényáram
Élettartam
Garancia

SODRONYOS VILÁGÍTÁS SZETT LED

Ebben a kategóriában a komplett LEDes sodronyos szettek találhatók. A sodronyos világítás csomag a felszereléshez és használathoz szükséges minden kiegészítőt tartalmaz!

A feszített sodronyos LED lámpa csomagok szerelési folyamata:

  • A szerelés megkezdése előtt a hálózati 230V kiállást kapcsoljuk le a konkrét áramkörből, és ellenőrizzük is le!
  • Először a LED lámpákat tartalmazó sodronyos készlet működtető trafóját kell rákötni a hálózati kiállásra (230V). Ezután rögzítsük is azt a mennyezeten, a falon vagy akár a tetőtérferde síkján.
  • A következő lépés a szigetelt sodronyok szerelése és kifeszítése. (A sodronyok a trafó bekötési helyétől távolabb is lehetnek, nem kell, hogy feltétlenül egy vonalba essenek!) A világítás rendszer tartozék sodronya minden esetben egy vágatlan tekercsben van. (5 méter fesztávolság - 10 méter sodrony) Amikor hosszabb a fesztávolság, mint amit a sodronyos LED lámpa csomag lehető tesz plusz sodrony vásárlása szükséges! A LED világítás rendszer sodronyait az egyik oldalról kampókkal, a másikon már kampókkal és feszítőcsavarokkal rögzíthetjük, illetve feszíthetjük. A sodronyos világítás rendszer kábelei egyenes vonalból akár el húzhatók a különböző kiegészítők segítségével. Arra azért figyelni kell, hogy ha az elhúzás már egy ponton túl van (például "U" alak) akkor már mindkét oldalon szükséges használni feszítőcsavarokat. A kiegészítők között található is ilyen készlet.
  • Zárásként a megfeszített sodronyokra már csak a LED lámpákat kell felrakni. A sodronyos LED lámpák rögzítését, illetve a kontaktot tüskés csavarok biztosítják. A sodronyos világítás csomag akár további LED lámpákkal is bővíthető, de ügyeljünk arra, hogy a lámpák összteljesítménye ne legyen magasabb a trafó teljesítményénél! A feszített LEDes világítás rendszer rugalmas, lehetőség van a lámpák mozgatására is. Ez kimondottan előnyös azoknak, akik szeretik otthonukat átrendezni.

Felmerülő kérdés esetén kérje segítségünket!