A szállítás 30 000 Ft-tól ingyenes.
Szűrők visszaállítása
Gyártó
Energia osztály
Fejelés/foglalat
Védettség
Szín
Búra típus
Anyag
Garancia

URAIL LÁMPA FÉNYFORRÁS NÉLKÜL

A tartozék fényforrás nélküli URail sínes lámpák klasszikus foglalattal szereltek, ami lehetővé teszi azt, hogy a számunkra legjobban megfelelő LED "izzóval" használjuk azokat. A forgatható szárú és fejű vezetősínes spot lámpákon túl sínes függesztékek is elérhetők. A spot lámpák jólirányítható fényével kiemelő világítás is megvalósítható. A vezetősínes függesztékek ideális területe az étkező és a konyha. A sínes függőlámpa akár egymás után is könnyen besorolható, ami megadja a lehetőségét hosszúkás asztalok és pultok megvilágításához. A vezetősínes világítás rendszer könnyedén átalakítható a lámpák egymással kicserélésével vagy áthelyezésével. Ez kimondottan előnyös azoknak, akik szeretik gyakran átrendezni az otthonukat.

A vezetősínes URail világítás rendszerébe a kategóriában megtalálható függesztő adapterekkel normál függőlámpák is integrálhatók, akár még más gyártó lámpái is.

A sínes URail lámpák matt króm, matt fekete és fehér színben is elérhetőek. Több lámpatípushoz dekorációs üvegbúrák is tartoznak. Az egyfázisú vezetősínes lámpák a modern lakberendezés mellett klasszikusabb stílusú otthonban is jól mutatnak, de a skandináv minimalizmust előnyben részesítők is megtalálják a legmegfelelőbb lámpákat.