A szállítás 30 000 Ft-tól ingyenes.
Szűrők visszaállítása
Gyártó
Energia osztály
Védettség
Funkció
Teljesítmény

PLUG & SHINE TRAFÓ ÉS VEZÉRLŐ

A 24V-os kültéri világítás rendszer működését Plug & Shine trafók és vezérlők biztosítják. A rendszer egyetlen pontja, ahol 230V feszültség szükséges az a trafók hálózati csatlakozása.

  • A Plug & Shine trafók 3 különböző teljesítményszinttel elérhetők. A legkisebb változat konnektoros dugóval integrált, míg a nagyobbak konnektoros kábellel csatlakoztathatók a 230V-os hálózatra.
  • A megfelelő trafók kiválasztásához elegendő csak összeadnunk a lámpák összteljesítményét. Teljesítmény ráhagyást nem igényel, de a lámpák összteljesítményét nem haladhatják meg!
  • A legkisebb (230/24V) trafó fali konnektorba dugható, a védettsége (IP44) ellenáll a csapóesőnek. A nagyobb teljesítményűek már IP67 védettséggel rendelkeznek. A trafók medencébe és kerti tóba tehetők be, de ezeken túl bárhová lefektethetjük a kertben. A nagyobb trafókhoz védődoboz is elérhető!
  • A trafókat kerti elosztószekrénybe is bedughatjuk, amikből több típus is elérhető, a normál kivitelektől az alkony- és időkapcsolós változatokig.
  • A Plug & Shine kert világítás rendszer lámpái rádióvezérlésű kontrollerek és távirányító segítségével kapcsolható és dimmelhető. A Zigbee okos kontrollerek ezeken túl már a fehérfény tónusának a szabályozásán (Tunable White) RGB színkeverésre is használhatók!
  • A Plug & Shine rendszer csatlakozó doboz segítségével LOXONE okosotthon rendszerébe is bekapcsolható,

A Plug & Shine kert világítás rendszer összeállításához ide kattintva található bővebb leírás, de ha szükséges a rendszer megtervezésében és az elemek kiválasztásában is segítünk!