Sínes lámpa újdonság – URail Hildor

Minimalista sínes lámpák, amik megjelenését már nagyon vártuk. Letisztultan elegáns, lapos formájú Hildor lámpák az egyfázisú URail vezetősínes világítás rendszerében. A bejegyzésben ezeket az újdonságokat mutatjuk be.

PAULMANN URAIL LED HILDOR EGYFÁZISÚ SÍNES LÁMPA MATT FEKETE

Paulmann URail LED Hildor

A  sínes lámpák bemutatása előtt kis összefoglaló az egyfázisú URail vezetősínes világítás rendszerről. A világítás rendszer alapját a filigrán sínek jelentik, amikhez tetszés szerint választhatók lámpák. Egy nagyobb rendszer is kialakítható egyetlen mennyezetből kiálló vezetékről, de a sínes rendszer legnagyobb előnye mégis a rugalmassága, mivel az alapsín rendszer könnyen bővíthető további sínekkel és vezetősínes lámpákkal. A sínes lámpák könnyedén áthelyezhetők, ami az otthonukat gyakran átrendezők számára ad előnyt hagyományosabb világítással szemben.

PAULMANN URAIL LED HILDOR EGYFÁZISÚ SÍNES  LÁMPA MATT KRÓM

Paulmann URail LED Hildor

Design

Letisztult minimál stílus, időtlen eleganciával. A sínes lámpák modern és klasszikus otthonokban is megtalálják helyüket, de a skandináv design rajongói sem fognak csalódni.

Típusok

A vezetősínes URail Hildor lámpák normál spot lámpaként és függesztett változatban is elérhetőek. A sínekhez közeli lámpák általános, míg a függesztékek funkcionális célú világításra használhatók.

Színváltozatok

A vezetősínes lámpák és függesztékek színükben is tökéletesen harmonizálnak az alap sínrendszerekkel. Matt fekete, fehér és matt króm színvariánsok is megtalálhatók. Természetesen arra is van lehetőség, hogy eltérő színt használjuk a síneknél és a sínes lámpáknál.

Technológia

A LED-technológiát használó Hildor sínes lámpák mindegyik változata elérhető melegfehér (3000K) és neutrális (4000K) fényszínben is. A meleg fény az otthonosság érzetét keltii, míg a hidegebb természetes fény jól használható azokon a területeken ahol munkát (konyha, otthoni iroda) végzünk.

A lámpák fényárama ráadásként fali kapcsolóval szabályozható is, külön dimmer beépítése nékül. A fényerő kapcsolásokkal (normál fali kapcsoló) szabályozható 3 lépésben (100% | 50% | 25%).  A fényerőszintek úgy vannak kialakítva, hogy már a középső szint is elegendő legyen a mindennapi használathoz, úgy hogy megmarad a fényáram növelésének és csökkentésének a lehetősége is! A lámpák emelett memória funkcióval is rendelkeznek, újbóli bekapcsoláskor az előzőleg használt fényszinttel világítanak.

A vezetősínes rendszer megtervezésében és a szükséges elemek kiválasztásában segítünk!

 

 

Minden vélemény számít!