Újdonság kültéri design lámpák Nordluxtól 2. rész

Egy előző bejegyzésben már megmutattuk Nordlux Sponge-széria akkumulátoros újdonságait, ebben a 2. befejező részben a Kettle lámpacsalád kerül sorra, mely szintén a “Take Me Anywhere” (vigyél bárhova) portfólió tagja!

Nordlux Kettle kültéri akkus skandináv design lámpa

Nordlux Kettle

A Kettle-széria skandináv design lámpáinak megalkotóját a gömbsúlyzók formája inspirálta. A Kettle-sorozat lámpái leginkább abban térnek el Sponge-sorozat lámpáitól, hogy azok már nem különböző önálló lámpaként, hanem szabadon variálható kiegészítőkhöz kapcsolhatók. A széria alapját két különböző méretű és teljesítményű LED lámpa adja, melyek a következő fő jellemzőkkel bírnak.

  • A lámpa akkumulátora teljes feltöltöttség mellett akár öt órán át is kellemes hangulatfénnyel világít.
  • Az akkumulátor töltéséhez nélülözhetetlen micro USB kábel mindegyik Kettle design lámpa csomagjában megtalálható.
  • Magas minőségű a design lámpába beépített otthonosan meleg (2700K) fényű LED-modul.
  • A skandináv design lámpák fényereje 3-lépésben nyomógomb segítségével tompítható.
  • Az akkumulátorral ellátott lámpák védettségi szintje IP65, ami tartós védelmet jelent eső és szél ellen.
  • A lámpákra és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőkre is 5 éves a garancia ideje.

Következzen a teljes széria bemutatása típusokra bontva!

Nordlux Kettle akkus skandináv dizájn lámpa

Nordlux Kettle

(A bal felső részen látható függesztékekre egy másik fotó kapcsán még visszatérünk, addig is bemutatjuk a többi lámpát!)

A terasz előtti díszfű között leszúrva a kisebb méretű és teljesítményű Kettle 22 lámpákat látjuk leszúrótüskékhez kapcsolva. A lámpák a tüskékről lecsavarozhatók, így a feltöltésük könnyebben megoldható! A terasz jobb sarkának fa padjóján a Kettle 22 design lámpa látható, kiegészítő nélkül pusztán csak önmagában. A jobb oldalon látható álló design lámpa két részből építkezik. Az alap Kettle 36 kültéri akkus lámpát fából készült tripod állvány egészíti ki. A lámpafej itt is lecsavarozható a fa állványról, mely tulajdonsága megkönnyíti annak újratöltését.

Nordlux Kettle akkus kültéri skandináv dizájn lámpa

Nordlux Kettle

A fotón elsőként (előről-beljebb haladva) a kiegészítő alkatrész nélküli Kettle 36 design lámpa látható a terasz kőburkolatára rakva. Kissé továbblépve már a kisebb méretű és fényerejű Kettle 22 lámpákat láthatjuk, az elsőt fém (31 cm magasság) míg az utóbbit fa (31 cm magasság) tripod állvány egészíti ki. Az épületbe belépve a nappli kanapéja mellett a kisebb Kettled 22 LED lámpát láthatjuk a 100 cm magasságú fém tripod állványra szerelve. Mint ez a példa is jól igazolja az akkus lámpák beltéren is kiválóan használhatók!

Nordlux Kettle akkumulátoros kültéri design lámpa

Nordlux Kettle

A Kettle lámpák kiválóan alkalmasak egy hangulatos kerti kiülő megvilágítására is. A kisebb méretű Kettle 22 lámpákat egyszerűen csak felakasztották a fa ágaira. A megoldás ugyan egészen puritán, de a hangulata már kimondottan nagyszerű!

A Kettle- és Sponge-sorozat újratölthető design lámpái illetve kiegészítői már elérhetőek webáruházunk kínálatában!

Minden vélemény számít!