Modern minimál lakás Moszkvában – Vander Park

A modern minimál stílusú otthon optimális elrendezését egy pár számára tervezte meg az orosz belsőépítész stúdió. A feladatuk az volt, hogy a rendelkezésre álló alapterület (56,4 m²) elosztása kényelmes és egyben funkcionális is legyen.

Lakberendezés: Cartelle Design

Modern minimál stílusú lakás, minimál otthon, minimál lakás, minimál stílus, minimál design, minimál dizájn, minimalizmus, minimalista, lakberendezés, belsőépítészet, lakberendezési ötletek, lámpa, világítás, LED

Modern minimál stílusú lakás

Continue reading

Nordlux Turn – a forgatható kültéri design lámpa

Képzeljünk el egy olyan lámpát aminek búráját szabadon – teljes körben – lehet forgatni! A lámpa így gyönyörű fényhatásokat vetít a falra, miközben azt szinte már világító műalkotássá varázsolja. Pontosan ezt hozta létre a minimál dizájn lámpa tervezője Henrik Bønnelycke.

De nézzük is meg közelebbről ezt a maga egyszerűségében nagyszerű LED lámpát!

Nordlux Turn kültéri minimál design lámpa, Nordlux  kültéri lámpa, Nordlux skandináv design lámpa, Minimál design lámpa, Skandináv design lámpa, Kültéri skandináv design lámpa, Kültéri minimál design lámpa, Kültéri lámpa, Kültéri lámpa, LED lámpa, kültéri led lámpa, LED világítás, Kültéri LED lámpa, skandináv design, skandináv stílus, minimál stílus, minimál design, skandináv minimalizmus

Nordlux Turn kültéri minimál design lámpa

Continue reading

Flatwell – ötletesen felújított lakás Szentpétervár belvárosában

A rendkívül kifinomult ízléssel felújított kis alapterületű – tetőtéri galériával bővített – belvárosi szenpétervári lakás az orosz Cartelle Design stúdió munkáját dícséri. A lakásban a rusztikus elemeket tökéletesen ötvözték a modern minimál stílussal.

Minimál stílus, minimál design, modern stílus, modern design, minimál dizájn, modern dizájn, rusztikus design, rusztikus dizájn, lakásfelújítás, modern lakás, kis lakás, kis lakás galériával, lakásfelújítás ötlet, lakásfelújítás inspiráció, inspiráló felújított lakás, led világítás, lámpa, design lámpa, dizájn lámpa, világítás ötletek

Continue reading

Minimál stílusú lakás skandináv hangulattal

A letisztult minimál stílusú otthon egy pár és kislányuk számára készült, plusz vendégszobával a nagyinak, aki gyakran látogatja meg őket. A lakás központi területe a nappali-konyha-étkező egybefüggő szabad tere. A skandináv minimalizmust követő apartman berendezését természetes anyagok és természetközeli színpaletta uralja.

Belsőépítészet és lakberendezés: Zooi stúdió (Ukrajna)

Minimál stílusú lakás, minimál stílus, minimál design, minimál lakberendezés, lakberendezés, modern lakberendezés, modern minimál design, modern stílus, modern design

Minimál stílusú lakás

Continue reading

Loft lakás kis alapterületen

A fotóra pillantva azt gondolhatnánk, hogy egy nagy alapterületű lakásban járunk, pedig ez egyáltalán nincs így, ez a loft lakás kimondottan kicsi.  Az alap nyitott terű loft designt indusztriális és minimalista stílusjegyek egészítik ki.

Az inspiráló loft stílusú otthont egy fiatal házaspár megbízásából tervezte meg az ukrán Zooi stúdió.

Loft lakás kis alapterületen, soft stílus, loft design, ipari stílus, ipari design, modern ipari stílus, klasszikus ipari stílus, indusztriál stílus, indusztriál design, minimál stílus, minimál design, lakberendezés, belsőépítészet, minimál lakberendezés, lakberendezési ötletek, indusztriális lakberendezés, ipari lámpa, ipari stílusú lámpa, ipari design lámpa, indusztriál lámpa, indusztriál design lámpa

Loft lakás kis alapterületen

Continue reading

Nordlux Trinidad bambusz lámpák

A hazánkban is egyre népszerűbb bambuszt eredeti élőhelyén kimondottan sokrétűen használják. A bambusz rendkívül erős anyag, strapabíró lakberendezési tárgyak is készíthetők belőlük, így például lámpák, lámpabúrák is.

Nordlux újdonság Trinidad-sorozata bambuszfonatú lámpaernyőket használ, otthonunkba hozva a természet közelségének az érzetét.

Nordlux Trinidad függő bambusz lámpa, bambusz függeszték lámpa, bambusz lámpabúra, bambusz lámpaernyő, skandináv design, skandináv stílus, világítás, lámpa, skandináv design lámpa, lakberendezés, skandináv lakberendezés

Nordlux Trinidad függő bambusz lámpa

Continue reading

Modern minimál lakás Barcelónából

Mai bejegyzésünkben megmutatunk egy gyönyörű minimál design otthont a katalán fővárosból. A lakás stílusban a modern skandináv minimalizmust követi, amit karakteres indusztriális részletek egészítenek ki.

Belsőépítészet és lakberendezés: Egue y Seta

Modern minimál lakás, minimál lakberendezés, minimál stílus, minimál design, lakás ötletek, inspiráló lakás, lakás inspirció, minimál stílusú otthon

Modern minimál lakás

Continue reading

Konyha világítás ötletek 2. rész

A konyha világítás ötletek bejegyzésünket annak terjedelme miatt két részre bontottuk. Az első részben a konyha általános megvilágítást célzó javaslatainkat, míg a maiban a konyha funkcionális célú világítási lehetőségeit vesszük sorra.

Konyha világítás ötletek, led szalag, konyha világítás, minimál stílus, minimál design, minimál konyha, minimál design konyha, minimál stílusú konyha

Konyha világítás ötletek

Continue reading

Konyha világítás ötletek 1. rész

A konyha, túlzás nélkül az otthonunk központja. A konyha a család fő találkozási területe, emiatt kiemelt jelentőséggel rendelkezik a lakásunkban.

A bejegyzés első részében ötleteket és inspiráló megoldásokat fogunk mutatni a konyha tökéletes általános célú megvilágításához!

Konyha világítás ötletek Paulmann URail sínes világítás

Paulmann URail sínes világítás rendszer

Continue reading

Gray Space – a minimál stílusú lakás Moszkvában

A modern minimál otthont egy háromgyerekes fiatal család számára tervezte a belsőépítész stúdió. A lakás tervezésekor a kitűzött cél a modern városi minimalizmus megjelenítése volt. Mint a projekt neve (Gray Space) is utal rá, a minimál otthon alapszíneit a szürke árnyalatai adják. A lakás színpalettája a szürkén túl is alapvetően természetes színeket használ.

Nézzünk is be ebbe az inspirálóan gyönyörű minimál stílusú lakásba! A világítással ismét csak kiemelten fogunk foglalkozni.

Gray Space - minimál stílusú modern lakás

Gray Space – a minimál stílusú modern lakás

Continue reading