Budapesti iroda a megszokottól eltérő módon

A következő fotókon bemutatásra kerülő 120 m2-es iroda Budapesten található. A belsőépítészeti tervezéssel a neves ukrán YOD Design Stúdiót bízták meg. Minden tekintetben minőségi és izgalmas anyaghasználat, remek energiatakarékos direkt és indirekt LED világítási megoldásokkal.

YOD Design Ukrajna_Luxus iroda Budapesten_2 Continue reading

Egy valóban egyedi lámpabura jöhet?

Az egyéniesség, önmagad kifejezése korunk társadalmának sarokköve, amihez természetesen igazodnak a lakberendezésben használt dekorelemek is. A blogunkban már többször tárgyalt Vita lámpaburák kétségkívül új színt hoztak a burák világába, természetességükkel, letisztult skandináv dizájnjukkal sokak kedvenceivé váltak. A VITA termékei nyugodtan nevezhetőek egyedinek, de igazán most jött el az egyediség ideje. A VITA Silvia Create lámpabura pontosan olyan, amilyennek te szeretnéd!

VITACOPENHAGEN_Silvia_Create_4

Continue reading

Philips HUE újdonságai

Az okos világításról szóló blogbejegyzéseinkben a fókuszpontot általában maga a rendszer, annak működési elve, előnyei, a benne lévő lehetőségek tárháza vagy a XXI. század otthonának felidézése jelenti. Eközben persze bátran és büszkén ajánljuk webáruházunkat az okos világítást megteremtő eszközök felfedezésére. Ezúttal azonban itt, a blog keretein belül is megnézünk néhány konkrét terméket, méghozzá a mindig innovatív holland gyártó újdonságait. Jöhet néhány a HUE-ból?

Philips_Hue_Cher_2 Continue reading

Mindennapi kis örömforrás

Élvezd az élet apró örömeit! – hirdeti honlapján a kiváló skandináv dizájnú lámpaburák seregével megjelenő VITA, ahol egyik újdonságát, a VITA Eos Micro fehér „pamacsot” mutatja be. Természetesen a legutóbb bemutatott VITA Sine burával együtt az Eos termékcsalád legkisebb tagját is megtalálod már nálunk! Tetszik az Eos formája, könnyedséget árasztó megjelenése? Akkor most tovább bővülnek lehetőségeid!

VITA_Eos_Micro_tripod Continue reading

Szinuszgörbe a lakberendezésben

A szinuszgörbe fogalma aligha juttat kellemes emlékeket az ember eszébe a középiskolás időkből, de ez a szinusz könnyen befogadható. A VITA Sine a népszerű dán buragyártó egyik újdonsága. A rendkívül széles és folyamatosan tovább bővülő termékpaletta jól mutatja a kreativitásra alapuló tervezés remeklését. Engedj te is a kísértésnek, legyél fogékony az újdonságra és barátkozz meg a szinusszal!

VITACopenhagen_Sine

Continue reading

Mire képes a Philps Hue?

Hűha, mi mindent tud a hollandok Hue-ja! Ha szereted, ha nem, az ehhez hasonló szóvicceket, remélem mai rövid felsorolásunk végére elfelejted – és csak azokra a pontokra fogsz emlékezni, amelyek velősen megmutatják, hogy milyen sokoldalú a Philips okos világítása. A Philips Hue 2016-ban kétségkívül a világítástechnikai termékek egyik legnépszerűbb darabja. Nézzük, hogy miért!

Philips_Hue_otthoni világítás

Continue reading

Ligeo – az ötletes világítás rendszer

A hétköznapi dolgokban megnyilvánuló szabadságérzet, a korlátok nélküliség alapjaiban javítja az ember hangulatát. Ha úgy tehetsz, ahogy szeretnéd, az felszabadít és felvillanyoz. Ez a két szó jut eszembe mostani bejegyzésünk témájáról is. A Ligeo olyanoknak való, akik szeretik vegyíteni a kellemest a hasznossal és egyben nyitottak a világra úgy, hogy egy kicsit magukat is megmutatják benne.

Ligeo_1

Continue reading

Fontosabb, mint gondolnád: ügyelj többet a világításra!

Kétségtelen, hogy az emberek számára nem az optimális világítási beállítások megtalálása a legégetőbb kérdés a lakberendezésben. Azonban nem csak az összeillő bútordarabok vagy a csúcstechnológiájú elektronikai eszközök beszerzése jelenti az otthoni idill megteremtésének kulcsát. Ahogy blogunkban már több alkalommal értekeztünk róla, a világítás minősége alapvetően befolyásolja hangulatunkat, komfortérzetünket, kedvünket és egészségünket. A megfelelő világítás mondhatni testünk, lelkünk alapvető élettani követelménye. Most nézzük át, hogy mit tehetünk a tökéletes otthoni világításért – azaz mit tehetünk saját magunkért!?

Paulmann_AirLED_Lakásvilágítás Continue reading

Váltás könnyen – érkeznek a SceneSwitch LED „égők”

Nálad van fényerőszabályozó a falon? Nagy eséllyel nincs, ha mégis, akkor az üdítő kivételbe tartozol. Csupán minden tízedik háztartásban van fényerőszabályozó, amely arány Magyarországon talán még alacsonyabb. A lakások többségében tehát továbbra is egyszerűen marad a fel- és lekapcsolás az általános kapcsolókkal. Az újdonságoktól való elzárkózás, az elektromos eszközökkel, hálózattal szembeni vigyázatosság miatt aligha várható, hogy rövid időn belül megforduljon a „tekerős” szabályozók és a klasszikus kapcsolók aránya. Oké, maradnak (még) a kapcsolók, de valamit mégis ki kellene találni arra az esetre, ha világítás kapcsán több opciót szeretnénk annál a két szélsőértéknél, mint a semmilyen és a teljes fénykibocsátás!

Philips_Sceneswitch Continue reading