Egy valóban egyedi lámpabura jöhet?

Az egyéniesség, önmagad kifejezése korunk társadalmának sarokköve, amihez természetesen igazodnak a lakberendezésben használt dekorelemek is. A blogunkban már többször tárgyalt Vita lámpaburák kétségkívül új színt hoztak a burák világába, természetességükkel, letisztult skandináv dizájnjukkal sokak kedvenceivé váltak. A VITA termékei nyugodtan nevezhetőek egyedinek, de igazán most jött el az egyediség ideje. A VITA Silvia Create lámpabura pontosan olyan, amilyennek te szeretnéd!

VITACOPENHAGEN_Silvia_Create_4

Nem lehet teljesen olyan? Dehogynem! Nem beszélünk mellé. A VITA újdonsága a már ismert és közkedvelt Silvia bura olyan változata, amin beléphetsz a tervezők, a megvalósítók és a felhasználók különleges halmazába. A bura „levelei” papírból készülnek, amelyekre nyomtatni, rajzolni és festeni lehet. Bármit, amit csak szeretnél. Az egyedi mintázaton áttörő fény unikális vizuális élményt hoz az otthonodba.

VITACOPENHAGEN_Silvia_Create

Adj teret a művészi énednek! Fejezd ki magad és öntsd formába a kreativitásod! Rajzolj, sőt akár nyugodtan fess (vízbázisú festékkel vagy festékszóróval) minden egyes különálló levélre, amelyeket aztán könnyedén összeszerelve olyan lámpaburát kapsz, amilyen biztosan nincs senki másnak az egész világon. Bánnád, hogy csak egy lehetőséged van? Ne tedd! Már nálunk is elérhetőek a Vita Silvia Mini Create lámpaburához a fehér pótlevelek – így újabb bura vásárlása nélkül készíthetsz egy „másikat”. Ünnepekre vagy a különböző évszakokra érdemes lehet külön-külön dekorációval készülni.

VITACOPENHAGEN_Silvia_Create_3

Ha az egyediség és a különleges formák világa tetszik, viszont a kézügyességed vagy netán a saját fantáziád – eleinte – korlátokat szab, a Vita akkor sem hagy cserben: sablonokat tölthetsz le, amelyeket rányomtathatsz a „levelekre”. Egyszerűen csak kiválasztod a kívánt mintázatokat, majd a nyomtatás után összeilleszted a leveleket és máris a szoba éke a lámpa.

VITACOPENHAGEN_Silvia_Create_2

Vásárlásaink alkalmával annyi mindent kapunk kézhez – semmi dolgunk többnyire az otthonra vett dolgokkal, hazavisszük és rögtön használjuk őket. A VITA Silvia Create ezzel szemben azt kínálja, hogy vidd haza, formáld olyanra, amilyenre szeretnéd, tegyél hozzá az értékéhez, majd utána élvezd a dán tervezőkkel végzett közös munkád gyümölcsét. Légy kreatív!

One thought on “Egy valóban egyedi lámpabura jöhet?

Minden vélemény számít!