Újdonság kültéri design lámpák Nordluxtól 1. rész

Nordlux az idei szezonra két újdonság akkus lámpacsaládot is bemutat.  Mindkét széria a “Take Me Anywhere” (vigyél bárhova) portfólió része, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A beépített akkumulátornak köszönhetően a lámpák bárhova elhelyezhetők illetve szabadon mozgathatók. Elsőként a Sponge-széria design lámpáit fogjuk megmutatni.

Nordlux Sponge-széria

Nordlux Sponge-széria

Az egyszerű kialakítású és a lágy formákat megjelenítő Sponge hihetetlenül elegáns sorozat, amely bel- és kültéri használatra is alkalmas. Vegyük sorra a Sponge-széria kültéri design lámpák közös jellemző tulajdonságait!

  • A beépített akkumulátor teljes feltöltés mellett akár öt órán át is biztosítja a kellemes hangulatfényt.
  • Az akkumulátor töltéséhez szükséges micro USB kábel mindegyik Sponge design lámpa csomagjában megtalálható.
  • Magas minőségű integrált otthonosan meleg fényű (2700K) LED-modul.
  • A lámpák fényereje 3-lépésben nyomógombbal szabályozható.
  • Az akkus lámpák védettségi szintje IP65 – tartós védelem eső és szél ellen.
  • A lámpák mindegyikére a garancia 5 év.

Most következzenek az egyes típusok külön-külön megmutatva!

Nordlux Sponge kültéri design lámpa

Nordlux Sponge

Sponge 20 talajba leszúrható lámpák a terasz oldalában illetve a függesztett változatok csőkeretről belógatva. Mindkét lámpa a kiegészítő alkatrészéről lecsavarozható – az egyik a tüskéről, míg a másik a függesztőről, s így könnyedén bevihetjük azokat újratölteni. Mindkét lámpa fényereje szabályozható. Kisebb fényerő mellett a lámpák működési ideje kitolódik.

Nordlux Sponge akkus design lámpa

Nordlux Sponge

A kép bal alsó sarkában a Sponge 20 To Go akkus lámpa látható. A lámpa könnyű hordozhatóságát íves fogantyú biztosítja. A többi lámpától eltérően ebben a típusban a micro USB-port a talp oldalában van, mivel világító rész nem különíthető el. A Sponge 34 kültéri design állólámpára az előbbi nem érvényes, a lámpafej lecsavarozható az állvány száráról megkönnyítve ezzel annak hordozhatóságát, így a feltöltését is.

Nordlux Sponge akkus LED lámpa

Nordlux Sponge

Végül következzenek a Nordlux Sponge-széria asztali változatai! A kültéri design asztali lámpák két méretben eltérő fényerővel érhetők el. A kisebb Sponge 20 asztali lámpa átmérője 20 cm, legmagasabb elérhető fényárama 300 lumen, míg a nagyobb Sponge 34 asztali lámpa 34 cm átmérőjű és a maximális fényárama már 450 lumen ami nagyjából egy klasszikus villanykörte fényének felel meg. Mindkét lámpa feje leválasztható a talp-szár részről, így azok újratöltése egyserűbben megoldható.

Egy újabb bejegyzésben meg fogjuk mutatni a másik újdonság tölthető lámpacsaládot is, mely a Kettle nevet kapta kialakítása okán!

One thought on “Újdonság kültéri design lámpák Nordluxtól 1. rész

Minden vélemény számít!