Design fali lámpák polccal

A legújabb trendeknek megfelelően már több olyan fali lámpa is elérhető webáruházunkban, amelyek kis polccal is felszereltek. A fali lámpákban szépen megjelenik a skandináv minimalizmus és praktikum egysége.

Paulmann Devara fali skandináv design lámpa polccal

Paulmann Devara fali skandináv design lámpa polccal

Paulmann kis polccal is rendelkező Devara falra szerelhető skandináv design lámpái fekete és fehér színváltozatokban is megvásárolhatóak.

A falra szerelhető design lámpák a skandináv minimalizmust követik megjelenésükben úgy, hogy azok a skandináv stílusra jellemző praktikus részletekkel is rendelkeznek.  A fali lámpák kis polccal is felszereltek amik kisebb tárgyaink elhelyezésére is lehetőséget adnak. A Devara fali lámpa mindkét változata USB-töltőnyílással is felszerelt, így a polcra letett mobilunkat fel is tölthetjük. A skandináv design fali lámpák polcukon végigfutó kis hornyot kaptak, hogy a lámpa világító része eltolható legyen annak teljes hosszában. Ez a kis plusz lehetővé teszi, hogy a lámpát egy hálószoba dupla ágyának mindkét oldalához hozzáigazítsuk. A polcos fali lámpának fényforrás nem tartozéka, ahhoz azt ízlésünknek megfelelően külön vásárolhatjuk meg.

Paulmann  Devara Skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann Devara Skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann  Devara Skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann Devara Skandináv design fali lámpa polccal

A skandináv minimalizmust képviselő Calvini falikarnak is van kis tárolópolca ami USB porttal is rendelkezik, így erre a lámpára is felrakhatjuk okostelefonunkat miközben annak töltése is biztosított. Fényforrás ennek a lámpának sem tartozéka, válasszuk hozzá a legmegfelelőbb LED “izzót”!

PAULMANN CALVINI SKANDINÁV DESIGN FALIKAR POLCCAL

Paulmann Calvini skandináv design falikar polccal

Paulmann Jarina falra szerelt skandináv design lámpái két változatban jelentek meg. A közös bennük, hogy mindkettő beépített szabályozható fényerejű LED-modult használ a világításra. Az egyszerűbb kivitelű csak a polc részt, míg a másik már a lámpa hátterét is megvilágítja szabályozható energiatakarékos LED-es hangulatfénnyel! Az USB port ezeknél a fali lámpáknál sem maradhatott ki.

PAULMANN JARINA SZABÁLYOZHATÓ SKANDINÁV DESIGN FALI LÁMPA POLCCAL

Paulmann Jarina skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann Jarina skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann Jarina skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann Jarina skandináv design fali lámpa polccal

Paulmann Jarina skandináv design fali lámpa polccal

A Merani fali lámpa legideálisabb felhasználási területe a hálószoba, mivel egyesíti magában egy éjjeli lámpa és egy olvasólámpa ideálisan szükséges tulajdonságait. A fali skandináv design lámpa felső része textil ernyőt kapott. A lámpaernyő belsejében E27 foglalatot találunk, melyhez a számunkra legmegfelelőbb LED “égőt” használhatjuk. A polc alatt közvetlenül a flexibilis szárú olvasólámpát találjuk, ami beépített LED fényforrást rejt magában. Természetesen ez a fali lámpa is kapott USB töltőnyílást okostelefonunk töltéséhez.

PAULMANN MERANI SKANDINÁV DESIGN FALI LÁMPA POLCCAL

Paulmann Merani skandináv design fali lámpa polccal

A bemutatót Nordlux Red Dot Design díjazott Sway fali lámpáival zárjuk. A lámpák külsőleg megtévesztésig hasonlítanak az asztali változatokra, de közelebbről megnézve már látszik, hogy ezek már fali felszerelésre készültek. A Sway skandináv design fali lámpák szürke illetve fekete változatban rendelhetőek, polcukban USB-porttal mobiljaink feltöltéséhez.

NORDLUX STAY SZABÁLYOZHATÓ DESIGN FALI LÁMPA

Nordlux Stay skandináv design fali lámpa polccal

A bemutatott kis polccal szerelt lámpák otthonunk díszei lehetnek!

Minden vélemény számít!