Kooduu Atmos & Sphere

Az innovatív holland cég  Atmos & Sphere elegáns 3 az 1-ben skandináv design lámpái jóval többet nyújtanak az alap világító funkciónál. A szabadon hordozható akkus lámpa LED fényforrása 3-lépésben dimmelhető (100% > 50% > 25%), a búra alsó része Bluetooth hangszórót is kapott a zenehallgatáshoz és ráadásként jégkockákkal hűthetjük benne az italos palackokat.

Lámpa + hangszóró + italtartó

Kooduu Sphere skandináv design lámpa

A dizájn lámpák búrái egyenletesen osztják el az otthonosan meleg 2700K színhőmérsékletű LEdes fényt.  A Bluetooth kapcsolaton keresztül elérhető kiegyensúlyozott hangzást a Kooduu Bright Sound Technology™-biztosítja a minimalista stílusú lámpáknak.

Lámpa + hangszóró + italtartó egyben

Kooduu Atmos skandináv design lámpa

Míg a világítás és az italhűtő funkciók láthatóak, a Kooduu Bright Sound Technology™ hangszórómodul a szem elől rejtve marad. A lámpa csak arra várn, hogy kedvenc zenéink WOW-effektust nyújtsanak.

A beépített újratölthető cserélhető akkumulátorral ellátott, stílusos, kiváló minőségű hangulatlámpa, Bluetooth hangszóró és hűthető italtartó lehetővé teszi, hogy bárhol lenyűgözóen stílusos hangulatot teremtsünk.

Lámpa + hangszóró + italtartó egyben

Kooduu Atmos skandináv design lámpa

A hordozható dizájn lámpák az újonnan kifejlesztett Bright Sound Technology™ fény- és hangtechnológiával vannak felvértezve. Ez azt jelenti, hogy a fény és a hang egymástól függetlenül is használható. Nappal hangszóróként és italtartóként használható, majd amikor besötétedik bekapcsolhatja a beépített dimmelhető LED fényforrást.

Lámpa + hangszóró + italtartó

Kooduu Sphere skandináv design lámpa

A lámpákat a holland cég megbízásából a neves dán Jacob Jensen Design Studio tervezte. A design stúdió Bang & Olufsen rajongóknak ismerős lehet, mivel ikonikus formatervezési nyelvük már ott is megmutatkozott.

Ennek a különleges együttműködésnek az eredménye a Jacob Jensen Design által megálmodott Kooduu Atmos és Kooduu Sphere.

Design Lámpa + hangszóró + italtartó

Kooduu Sphere skandináv design lámpa

A Kooduu Atmos & Sphere skandináv design lámpák 2 különböző színű alaplappal elérhetőek (szálcsiszolt ezüst vagy sárgaréz színű acél talp). A lámpák kortárs megjelenés mellett, időtlen hangulat érzetét is megadják.

A többfunkciós dizájn lámpákat Dániában tervezték, majd Európában gyártották.

 

Minden vélemény számít!