Kooduu Synergy 3 az 1-ben skandináv dizájn lámpa

Kooduu Synergy 3 az 1-ben dimmelhető dizájn LED lámpa:  4 fényerőszint +  Bluetooth hangszóró + jégkockákkal hűthető italtartó (borhűtő).  Praktikus party kellék, ami a mindennapokban is jól használható zenehallgatáshoz lágy hangulatfénnyel. A 3 az 1-ben skandináv design lámpa hasznos társunk nyaralás és kempingezés közben is.

Hordozható többfunkciós skandináv design lámpa

Kooduu Synergy

A Kooduu Synergy akkus lámpa hangszórója ugyanolyan jól szól, mint amilyet a külső megjelenése sejtet, köszönhetően a Kooduu Bright Sound Technology™ modulnak, amely a 4.lépcsőben szabályozható-fényáramú (dimmelés) otthonosan meleg fényt kiváló minőségű és kiegyensúlyozott hangzással kombinálja. A Synergy 3 különböző méretben kapható: a Synergy 35 a legkisebb, a Synergy 50 a közepes méret, a legnagyobb pedig a Synergy 65.

Kooduu Synergy 3 az 1-ben skandináv design lámpa

Kooduu Synergy

Minden Kooduu Synergy párosítható egy másik Synergy vagy hangszóróval is rendelkező Kooduu lámpához Bluetooth kapcsolaton keresztül a True Wireless Stereo hangzás elérésének az érdekében.

Koduu Synergy akkus design lámpa

Kooduu Synergy

A Synergy a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően 100%-ban hordozható. Vigye ki a Synergy dizájn lámpát az udvarra, a teraszra vagy az erkélyre, és élvezze a zenét illetve a kellemesn lágy hangulatfényt órákon át. De akár azt is hagyhatja, hogy a Synergy legyen a figyelem középpontjában otthonában. A választás az Öné!

Akkumulátoros skandináv design lámpa és bluetooth hangszóró egyben

Kooduu Synergy

A Kooduu skandináv dizájn lámpákat és kiegészítőiket Dániában tervezik, majd Európában készítik el.

Minden vélemény számít!