Philips HUE újdonságai

Az okos világításról szóló blogbejegyzéseinkben a fókuszpontot általában maga a rendszer, annak működési elve, előnyei, a benne lévő lehetőségek tárháza vagy a XXI. század otthonának felidézése jelenti. Eközben persze bátran és büszkén ajánljuk webáruházunkat az okos világítást megteremtő eszközök felfedezésére. Ezúttal azonban itt, a blog keretein belül is megnézünk néhány konkrét terméket, méghozzá a mindig innovatív holland gyártó újdonságait. Jöhet néhány a HUE-ból?

Philips_Hue_Cher_2

A most következő lámpák mindegyikének fényárama és színhőmérséklete szabályozható. A fény színe (RGB) ugyanakkor nem állítható. Okos világításról beszélünk, mégsem szükséges feltétlenül wifi-kapcsolat és okos eszköz a vezérléshez. Amint már korábban jeleztük, a Philips Hue termékeket a DimSwitch nevet kapó távirányítóval (okos kapcsolóval) is szabályozhatod – hozzátéve, hogy a DimSwitch segítségével csupán az alapfunkciók (fényáram-szabályozás, színhőmérséklet-változtatás 4 színváltozattal) érhetők el. Az okos világítás minden előnyének felszabadításához már szükséged lesz internetre – a wifihez az ún. Bridge segítségével csatlakoztathatod a lámpákat, majd telefonról, táblagépről már minden funkciót elérsz.

Philips_Hue_Runner

A dinamikusan bővülő termékpaletta törekszik a teljesség igényének kielégítésére. Új szpotlámpák, asztali lámpák, függesztett lámpák és mennyezeti lámpák jelentek meg. Hogy mire vágysz pontosan, azt csak Te tudod – mi csupán segítünk abban, hogy megtaláld a számodra optimális megoldást. Mindegyikük esetében a színhőmérséklet rendkívül széles skálán a nyugtató, relaxáló meleg fehértől (2200K) az éberséget segítő hideg árnyalatig (6500K) állítható.
A szpotlámpák között a Pillar és a Runner jelentik az újdonságot. Az egymástól merőben eltérő kivitelezés megkönnyíti a választást mindazoknak, akik a Philips Hue rendszerüket szpotlámpával szeretnék kiegészíteni. A Pillar típusú szpotlámpa hat-, a Runner HUE nyolcfajta változatban lelhető fel nálunk. Természetesen mindkét típusnál a szpotlámpák feje állítható. 5,5W-os LED-ekkel érkeznek hozzád!

Philips_Hue_Pillar

A Philips Hue okos világítás új függesztett lámpái közé tartoznak az Amaze, a Cher és a Fair nevet viselő lámpák. A kellemes hangulatot árasztó lámpákat 39W-os LED-es fényforrásokkal kínáljuk. Ha tetszik a Fair Hue kör dizájnja, ne csak a függesztett, hanem a mennyezeti lámpák között is keress rá, ugyanis mindkét kivitelben kapható! Élvezd a természetes fehér fényt a napszakhoz leginkább illő beállításokkal a Philips Hue új függesztett lámpáival!

Philips_Hue_Amaze

Philips_Hue_Cher

Philips_Hue_Fair

A Fair mellett a Still és a Being márkanevű mennyezeti lámpákkal bővült a Philips Hue kínálata. Mindegyikről lerí az elegancia. A Philips Hue Still és a Philips Hue Being is három színben elérhető: fehér, alumíniumszürke és fekete változatban lehet választani. A dizájn gyakorlatilag bármilyen belső térbe illeszkedik, a színválasztásnál vedd figyelembe a szoba berendezését, dekorelemeit!

Philips_Hue_Fair_mennyezeti

Philips_Hue_Being

Az asztali lámpáknál kis szójátékkal élt a Philips. A Hue Wellner és a Hue Wellness lámpákat nevük és funkciójuk mellett egyedi, időtálló tervezése köti össze. A lámpabura üveg, ami a Wellness típus esetében fa talpon áll. A hozzátartozó 9,5W-os okos LED 60W-os hagyományos izzónak megfelelő fényárammal világít.

Philips_Hue_Wellner

Amint látod, okos eszközök nélkül is lehet okos az otthoni világítás! Az újdonságokhoz jár a DimSwitch kapcsoló, így a napszakhoz vagy az aktuális tevékenységhez illő fényerő minden esetben garantált, internet nélkül is. Ne legyen egysíkú az otthoni világítási rendszered! A Philips Hue változatossága a háztartási igényeket teljesen kielégíti. Nézz körül, ismerd meg oldalunkon még jobban az újdonságokat! Minőségi, elegáns, modern és dinamikus a Philips Hue minden lámpája.

Minden vélemény számít!