A lényegre törő Ledinaire

Nem szeretsz válogatni, sokat kutatni? Hallgatsz profik tanácsára és mered rájuk bízni magad? Szereted, ha gyorsan kapsz egyértelmű választ a kérdésedre? Ha igen, nem vagy egyedül.

Vannak olyan gyártók, melyek termék portfoliója olyan széles, hogy gyakorlatilag átláthatatlan. Egy-egy problémára is megannyi választ adnak. Az új fényforrások után keresgélő, interneten szörfölő embernek persze ezek a gyártók adnak nagyon sok segítséget a választáshoz – csak türelmesnek kell lenni. Forgalmazóként a mi célunk is az, hogy a több ezer nálunk kapható termékből pontosan azt találd meg, amire szükséged van: ezért ajánljuk például bátran a szűrők használatát a webáruházunkban. A gyártókhoz gyorsan visszakanyarodva olyanok is vannak szép számmal, akik viszont rövidre zárják a termékskálát és lámpáik mellett egyszerű vásárlást kínálnak potenciális vásárlóiknak.

Ledinaire_2

A blogunkban gyakran emlegetett világcégek, mint a Philips, az Osram vagy a Paulmann óriási választékkal törnek előre, de messze nem követelmény a globalizált kereskedelemben, hogy egy multinacionális vállalat ezerszám dobálja ki a szalagról a termékfajtákat. A ma röviden bemutatkozó Ledinaire célja az, hogy az ügyfél választását leegyszerűsíti és szűken véve a legfontosabb LED-es fényforrásokat ajánlja.

A Ledinaire természetesen nem enged a minőségből, a mennyiségből viszont annál inkább. Bárki, a LED-ekhez laikus ember által is könnyen áttekinthető a kínálat. A legnépszerűbb, legnagyobb forgalmat hozó fényforrástípusokban utaznak. Azaz a LED-lámpáik mind olyanok, amelyek nélkülözik az extrákat, viszont összpontosítanak a legfontosabb világítási feladatok megoldására.

Összesen 4 terméktípus 12 fajtája található a kínálatunkban. Mennyezeti LED lámpa, álmennyezetbe süllyesztett LED panel illetve mélysugárzó és vízhatlan ipari LED lámpa képezi egyelőre a portfóliót. A LEDINAIRE DN010 Downlight mennyezeti lámpa kör alakú, szórt fénye növeli a komfortérzetet. Folyosók, egyéb közlekedőhelyiségek és mosdók a legfőbb alkalmazási területei. Négyfajta változatban kapható – a választás attól függ, hogy milyen fényerősségű (1000 vagy 2000 lumen) vagy színhőmérsékletű (3000 vagy 4000 Kelvin) mennyezeti LED lámpát keres az ember. A LEDINAIRE RC060B süllyesztett LED fényforrás professzionális felhasználásra termett, használatuk leginkább irodákban, osztálytermekben, nagyobb belső terekben ajánlott. Különböző méretben és színhőmérsékletben lehet választani az egységesen 3400 lumenes fénykibocsátású darabok között. Modern, diszkrét formájával hozza a felületre szerelhető LED lámpák előnyeit a LEDINAIRE SM060C, amely szintén elsősorban professzionális környezetben alkalmazandó. A LEDINAIRE WT060C is olyan termék, amiből egyszerre egy darab nyilvánvalóan nem oldja meg az adott feladatot, azonban parkolóházakban, iparcsarnokokban, raktárakban, egyéb tárolóhelyiségekben sorjázva energiatakarékos, vízálló LED-fényforrásként kiválóan megfelel. Elérhető 3600 és 5500 lumenes kivitelben.

Ledinaire

A felsorolt fényforrások jellegéből adódóan a Ledinaire termékeiből általában a felhasználók egyszerre több darabot rendelnek. A cég törekszik arra, hogy a legnépszerűbb LED-lámpákból kiváló ár-érték arányú fényforrásokat ajánljanak. Minimalista dizájn, egyszerű vonalvezetés jellemzi valamennyi lámpájukat. Semmi körítés vagy mellébeszélés: jó minőségű LED-ek a világítás alapkérdéseinek megválaszolására.

 

Minden vélemény számít!