Bemutatkozik a Paulmann Pro LED termékcsalád

A keresletet támasztó, különböző típusú piaci szereplők eltérő igényekkel jelentkeznek a legtöbb termékfajta esetén, legyen szó egy ingatlanról, egy autóról vagy akár csak egy kávéról. Nem képeznek kivételt ezalól a LED-fényforrások sem. Az otthoni felhasználók más funkciókat, dizájnokat várnak a LED-lámpáktól, mint az üzleti és közösségi területen érintettek. A Paulmann, mint egy igazi világcég, külön célterületként gondol ezen utóbbi felhasználókra és ezért megtervezték a Paulmann Pro termékcsaládot, melybe olyan LED-ek kerültek, amelyekből kiválóan építhető fel szállodák, irodák, üzletközpontok vagy éppen közintézmények világítástechnikai rendszere.

Paulmann_2

A Paulmann cégnél 2011 óta dolgoznak egy magas minőségű, az aktuális trendekhez igazodó stílusú, a vállalati szereplőket megcélzó termékcsaládon. A neon-csövek és a hagyományos izzók kora lejárt, aki lépést akar tartani, az jó eséllyel az energiatakarékos LED-ekre vált. Persze azon kívül, hogy például egy komplett hotel vagy irodaház fenntartási költsége jelentős csökken a LED-del,  az olyan szempontok is fontosak, mint például a hosszú élettartam, a szabályozhatóság, a sokoldalúság és a kreativitás.

Konferenciatermek, tárgyalók, szállodák közös tereiben hangsúlyos a funkcionalitás mellett az esztétika is: a Paulmann Pro mennyezeti függelék dekorációs búrák egy-egy tér kifejező eszközei lehetnek. A különböző terekhez természetesen különböző formákat és színeket ajánlanak.

Paulmann

Hat fő csoportra oszthatjuk a Paulmann Pro termékcsalád LED-jeit.

Fürdőszobai világítás

A Paulmann Pro Belona LED fürdőszobai lámpák falra szerelhetőek, beépített LED fényforrásuk 2700K színhőmérséklettel világít. Különösen szállodák, wellness központok fürdőszobáiban, nedves helyiségeiben használható. Akár 80% feletti energiamegtakarítás is elérhető a Paulmann Pro fürdőszobai világítással a hagyományos technológiához képest. A Paulmann Pro Linea LED-ek szintén főként a fürdőszobában alkalmazhatók: tükörvilágítók kiváló fényszórással, rendkívül hosszú élettartammal.

Sínrendszer

A Paulmann Pro termékcsalád a sínrendszerű LED világításban is elég alapos. A sínrendszerű fényforrások a Variline fantázianevet kapták. A termékpaletta széles, hiszen a beépített LED „izzós” – akár szpot – lámpák mellett külön kapcsoló elemek, trafó és végzáró is elérhető és természetesen a formák is változatosak.

Asztali- és állólámpák

A beépített LED lámpás NanoLED termékek a klasszikus asztali és szoba, illetve irodavilágítás megoldására szolgál nem klasszikus kivitelben. A króm, ezüst, illetve fekete színű lámpák valóban profizmust sugároznak. Mindegyik Paulmann Pro NanoLED fényáram-szabályozható.

Mennyezeti függő lámpák

A Lucio, illetve a Portilla fantázianevű fürdőszobai mennyezeti LED lámpák – melyek fényforrásai csupán a mennyezetnél néhány centiméterrel alacsonyabbról világítanak – diffúzora segítségével egyenletes fényelosztást biztosítanak. Azonban a Paulmann Pro LED-ek között találni állítható hosszúságú függesztőkábeles termékeket is.

Fali lámpák

Természetszerűleg a Paulmann Pro fali lámpák nagyon heterogének, formáik, jellemzőik eltérőek. A professzionális felhasználási terület több dimmelhető fali LED közül választhat, a dizájn tetszetős, modern.

Süllyeszthető fényforrások

Sokak nagy kedvencei a mennyezetbe süllyeszthető lámpák. A Paulmann Pro Premium Line Helia LED-ek beépített LED „izzóval” rendelkeznek. Több közülük használható akár kültéren vagy nedves helyiségekben is. Némelyik fényárama szabályozható az éppen kívánt fényerősség biztosítása érdekében. Beépített hűtőbordával és csatlakozóval lehet hozzájutni ezekhez a LED lámpákhoz.

A Paulmann Pro termékcsalád még nem tudhat magáénak hosszú történelmet, de az egészen biztos, hogy határokon átnyúlóan használják sok irodában, hotelben, üzletben ezeket a LED-fényforrásokat. A modern, meggyőző, letisztult forma, a minőségi fény, a költséghatékonyság mind meggyőző érvek.

Minden vélemény számít!