Kerti party

A grillezés vagy a baráti sörözés, borozgatás a nyári hétvégék egy tipikus találkozási pontja, melynek helyszíne a társaság egy „önfeláldozó” tagjának kertje. A vendégek teljes körű kiszolgálásába beletartozik az étel, az ital megfelelő tálalása, ahogy a jó zene és világítás kiválasztása is. Ha szervezünk ilyen összejövetelt, gondolkozzunk ledben!

Philips LED mécses

Philips LED mécses

Az interneten megannyi témában találunk praktikus ötleteket és ez alól természetesen a kerti party sem kivétel. Hol körvonalakban, hol részletesebben kaphatunk tippeket led izzók alternatív felhasználásához, például ping-pong labdákba vagy papírpoharakba illesztésükről. Némi otthoni munkával így valóságos led füzért alkothat bárki, amely egészen biztosan kivívja a vendéget elismerését. Szintén a hagyományostól eltérő megoldás a led mécsesek, illetve egyéb dekorációs ledek használata. A hétköznapokban is használt kerti led lámpákat tehát érdemes kiegészítenünk néhány további elemmel, ha estébe-éjszakába nyúló kis rendezvényt tartunk.

Azon kevés téli napokon, amikor nem álmodozunk a nyárról, azaz karácsony környékén a kerti fák, a terasz fénnyel történő feldíszítése során szintén a ledre szavazzunk. Színes led szalagok széles választéka érhető el és tehető velük egészen hangulatossá a kert. Ezt választotta tavaly facebook-oldala és képei alapján az ország talán első számú fitnessguruja is.

A hétköznapok mellett az ünnepek, a családi események és a baráti találkozók alkalmával jó, ha repertoárunkat kiegészítjük további led izzókkal. Kreativitásunk határait szélesíti a bő termékkínálat, amit a ledes technológia biztosít.

Minden vélemény számít!