LED, mint partykellék

Ha az ember házibulit rendez, próbál kitenni magáért és mindent megtesz annak érdekében, hogy az érkező vendégek tökéletesen érezzék magukat. A LED fényforrások egy csoportja kifejezetten ajánlott a partyszervezők számára! A LED hangulatlámpák, a dekorációs LED-ek különböző fajtáival diszkóvá alakíthatjuk a nappalit vagy a kertet, udvart. Játszhatunk a színekkel, a változatosság nem csak gyönyörködtet, hanem izgalmas is.

Paulmann UV LED szalag

Paulmann UV LED szalag

Egyszerűen, akár normál foglalatú LED izzókkal, hangulatlámpákkal egészíthetjük ki a zene által diktált alapot. Diszkógömbök, effektek, villogó fények – gyakorlatilag minden elérhető már a ledes technológia használatával is. Nem véletlen, hogy egyre több szórakozóhely vált és részben vagy teljes egészében LED-et használ már. Ha meghívjuk a barátokat, ismerősöket, mi se habozzunk a kiválasztásnál!

Philips Livingcolors hangulatvilágítás

Philips Livingcolors hangulatvilágítás

Szülinapi zsúr a kisebbeknek? A legfiatalabb korosztály aligha a villogó diszkófényekben úszva töltené a késő délutáni-kora esti órákat. Viszont a különböző állat- és mesefigurás LED lámpák annál inkább felkelthetik és tarthatják meg az érdeklődést. „Menőnek” lenni nehéz a hagyományos kellékekkel. Vessük be a LED gyereklámpákat!

Philips Szörny Rt gyereklámpa

Philips Szörny Rt gyereklámpa

Minden vélemény számít!