Mire képes a Philps Hue?

Hűha, mi mindent tud a hollandok Hue-ja! Ha szereted, ha nem, az ehhez hasonló szóvicceket, remélem mai rövid felsorolásunk végére elfelejted – és csak azokra a pontokra fogsz emlékezni, amelyek velősen megmutatják, hogy milyen sokoldalú a Philips okos világítása. A Philips Hue 2016-ban kétségkívül a világítástechnikai termékek egyik legnépszerűbb darabja. Nézzük, hogy miért!

Philips_Hue_otthoni világítás

1. Okos, de nem okoskodik
Színek milliói, internetre csatlakozás, kapcsolat egyéb elektronikus háztartási eszközökkel, ezek mind-mind hasznos tulajdonságok. Ismerjük már őket jól. De senki sem használja ki a nap minden pillanatában az okos világítás előnyeit. Épp ezért használhatod úgyis a Philips Hue-t, mint például egy normál LED körtét. Ha egyszerűen egy kellemes fényt adó fényforrásra van éppen szükséged, semmi többre, csak kapcsold fel a lámpát, minden speciális funkció nélkül.

2. Dinamikus
Pörög az élet. A XXI. század embere nem szereti a statikus dolgokat. A Hue megadja azt a dinamikusságot, rugalmasságot, változatosságot és a változás gyorsaságát, ami megfelel korunk kihívásainak. Ettől lesz izgalmas. Tárgy, mégis él a Philips Hue.

Philips_Hue_házibuli_parti

3. Bulizós
Egy házibulihoz nem elég a jó zene és a kiváló italválaszték, a fényekről is gondoskodni kell. A Hue Disco és a Hueparty alkalmazásokkal könnyedén tudod a Philips Hue lámpák fényjátékát a zenéhez igazítani – olyan profin, ahogy azt a koncerteken vagy a diszkókban már megszoktad. Jó bulizást!

4. Távirányító
Az okos világítás egyik nagy előnye, hogy fel sem kell állnod a székedből vagy a kényelmes foteledből és úgy változtatsz a szoba (vagy akár egy másik szoba) világításán, ahogy csak szeretnél. Megteheted ezt az okos eszközeidre telepített applikációk segítségével – vagy használsz egy Philips Hue távirányítót. Különösen jó, ha van ilyen távirányító otthon, amennyiben van olyan a családban, aki nehezebben boldogul a kis kijelzős eszközökön.

Philips_Hue_Siri_hangvezérlés

5. Hangvezérlés
Ha iPhone-od van, nyilván ismered a Sirit. A második generációs Philips Hue termékek hallgatnak rád: a Sirin keresztül hangoddal vezérelheted az otthoni okos világítást.

6. Automatizálás
A Philips Hue nem egyszerűen csak világít. Állítsd be úgy, hogy figyelmeztethessen vagy emlékeztethessen valamire! Könnyen meg lehet tanulni, hogyan hozd összhangba a többi készülékeddel a lámpáidat. Így például beállíthatod, hogy amikor jön egy facebook-értesítés, sötétkékre váltson a számítógéphez közeli lámpa színe. Hasznos lehet (bár sose legyen ilyen), ha a tűzjelző bajt észlel, az összes lámpa színe pirosra vált. Vagy egyszerűen kapcsoljon fel a lámpa a konyhában, ha a sütő végzett.

7. Moziélmény
A mai kiváló minőségű „lapos tévék” fantasztikus felbontással rendelkeznek. Az otthoni film- vagy meccsnézés élményét jelentősen fokozza az elmúlt évek technológiai fejlődése. De nincs megállás! Szinkronizáld az otthoni okos világításodat a televízióval! A lámpák színe automatikusan vált a képernyőn éppen uralkodó színvilágra. A jelenetek része leszel.
Az otthoni világítás új szintje biztosan javítja a közérzetet, megkönnyít megoldandó feladatokat és élménydúsabbá teszi a kikapcsolódást. Írd be a keresőnkbe, hogy Philips Hue és tallózz a lehetőségek között!

Minden vélemény számít!