Elegancia a világításban – itt az Osram LED Retrofit termékcsalád

Mai bejegyzésünk olvasását itt függeszd is fel! Nézd meg először a képeinket, aztán térj vissza ide és – miközben néhányszor újra rápillantasz az Osram LED-es újdonságaira – olvass tovább! Megvagy? Tetszik, amit látsz, ugye? Az időtlen dizájn és az innovatív technológia tetszetős és tökéletes harmóniáját hozza el az Osram LED Retrofit lámpák népes családja.

Osram Retrofit LED szálas körte

Az elegancia, a romantika, a kellemes társaság és a kényelem utánozhatatlan világaként gondolok például a legendás Orient Expresszre, emellett ezen szavak hallatán 19. századbeli kastélyok ünnepségei jutnak eszembe. Pezsgő, ruhaköltemények, élőzene… Ma is vannak nosztalgiavonat járatok (horrorisztikus árakon), ahol az ember néhány napra beköltözhet egy ilyen környezetbe. De szerencsére vannak olcsóbb és ennél jóval tartósabb megoldások is, ha az ehhez hasonló hangulat felidézésére vágysz!

Osram Retrofit LED körte

A retrofit LED-es fényforrások rendkívül kellemes világítást biztosítanak bármely helyiségben, nagyobb és kisebb terekben egyaránt. Az előkelő kinézet, a klasszikus formák színesítik és erősítik a kifinomult belső dizájnt. Hogy pontosan hol? Az Osram ajánlása alapján például hotelszobákban és -folyosókon, előcsarnokokban, éttermekben, bárokban, butikokban, irodákban, munkaterületeken, nappalikban. Az ún. LED szálas (filament) „izzók” főként csillárokban és egyéb nyitott lámpatestekben mutatnak kitűnően.

Osram Retrofit LED szálas gyertya

Kortárs szépség klasszikus kivitelben – szól az Osram egyik mottója a LED Retrofit lámpákról. Legyen szó irodai, kereskedelmi vagy otthoni privát környezetről, az elegáns és megkapó világítási megoldások sok pillantást csalnak ki maguknak a vendégektől. Mint a kellemes hangulat biztosítására törekvő LED-es fényforrások döntő többsége, az Osram LED Retrofit lámpái is 2700K meleg fehér színhőmérsékleten világítanak. Ez a kellemes szín a szoba egyéb elemeivel kiegészülve és egymással szinte kölcsönhatásba lépve nyújt harmonikus környezetet. Azt hiszem, hogy az eddig a blogunkban bemutatott termékek közé itt kell leginkább hangsúlyozni a LED „izzók” mellett a lámpatestek fontosságát. A bejegyzés elején felidézett tökéletes összhatáshoz a fényforrás és „gazdája” egyensúlya is szükséges.

Osram Retrofit LED kis gömb

Hamarosan 13 típusú retrofit LED „izzót” kínál az Osram az elegancia jegyében. Ezek között van LED gyertya, LED körte, LED kis gömb és GU10 foglalatos LED szpot is. Az egyes típusokon belül persze még teljesítmény vagy éppen a fény színe alapján még válogathatsz tovább! A professzionális területre tervezett Parathom és a lakossági célcsoportnak gyártott LED Star termékek is lassan megérkeztek már hozzánk! Mindegyik termék 15 000 órás élettartamra tervezett – az időtlen dizájnhoz jól illeszkedik a hosszú távú megbízhatóság. Egy példa a végére: a csupán 8W-os LED körtékkel 60W-os hagyományos izzókat cserélhetünk le a fényerősség fenntartásával.

Osram Retrofit LED szpot

Minden vélemény számít!