„Lebegnek” a LED lámpák – bemutatkozik a Paulmann AirLED feszíthető lámparendszer

A változatosság gyönyörködtet, ugye? De legalábbis a lehetőségek nagy száma, a széles választék csakis jót tehet annak, aki szétnéz a piacon vagy éppen tervezéshez gyűjt ötleteket. Szerencsére a LED technológiát alkalmazó világcégek nem csak apróságokban vagy egy-egy termék részleteiben, hanem teljes világítási rendszerekben is törekednek a változatosságra. Függesztett LED lámpatestek, felületbe süllyeszthető LED lámpák, LED-szalagok, indirekt világítás, asztali és állólámpák – ezekről már szóltunk több-kevesebb szót, de hiába vagyunk túl már a századik bejegyzésen, még mindig tudunk újat mondani és mutatni. És persze nem is látjuk még a sor végét…

Ma kicsit repülünk, lebegünk a LED lámpákkal. A Paulmann érdekes vezetékes világítási rendszere, az AirLED ugyanis a lakás légterében huzalokon fut végig. A horizontálisan függesztett, finom dizájnos AirLED mindenfajta világítással szemben fellépő követelménynek eleget kíván tenni.

Paulmann_airled

A Paulmann AirLED feszíthető lámparendszernek része két vékony, magas minőségű műanyag ún. támogató szál. Ezen műanyag szálak magas minőségéről és erősségéről sokatmondó, hogy ilyeneket használnak például a sziklamászók is. A vékony, alig látható támogató szálak miatt tűnnek valóban úgy a rendszer LED-lámpái, mintha lebegnének a szoba légterében.

A kábeleket hét méter hosszan lehet feszíteni. Ez a hossz a lakások döntő hányadában bőven elegendő. A két támogató vezeték egymástól 25 cm távolságra fut végig párhuzamosan. Köztük húzódik az a szintén vékony alumínium kábel, melyen keresztül biztosított a feszített LED szpotok áramellátása.

Paulmann_airled_2

A Paulmann AirLED rendszer és a feszített LED lámpák hónapokon át történő tesztelésen estek át a piacra kerülés előtt. Az AirLED „izzói” 2700K színhőmérsékleten kellemes melegfehér színnel világítanak. Minthogy nem csak praktikus, hanem hatékony is az AirLED, a kiépítés és a hagyományos fényforrások lecserélése után 80%-os energiamegtakarítás érhető el.

A webáruházunkban megtekinthető Paulmann AirLED kábeles feszítésű lámparendszer bővíthető alapszettjeihez tartozik szerelési útmutató, amely alapján bárki otthon saját maga könnyedén felszerelheti őket. Az alapszettek 4 db LED-lámpát tartalmaznak. A rendszerek 36 Watt összteljesítményig bővíthetők további feszített LED lámpákkal. Az 50 000 órás élettartam rendkívül jól hangzik, cserére, karbantartásra nem kell sokat fordítani.

Paulmann_airled_3

Van még egy dolog, amit meg kell említenem. A Paulmann AirLED fényforrásai irányíthatók, melyekkel elérhető a helyiségek ideális kivilágítása. A feszített LED lámpák ezáltal több, egyéb típusú fényforrást kiválthatnak az egyedi igényeknek megfelelően.

Az AirLED feszíthető lámparendszer termékei, a bővíthető alapszettek, a csatlakozók, a bővítő elemek mind elérhetőek nálunk. Egyszerűen csak keress rá az oldalunk főoldaláról az AirLED kifejezésre és máris további információkat érhetsz el a termékcsaládról. A Paulmann név már önmagában az, mi mindenesetre 5 év garanciát biztosítunk az AirLED-ekre.

Minden vélemény számít!