LIFX+ Vita: különleges páros a mindig remek hangulatért

Rohan az idő. Ha blogunk keresőjébe beírjuk, hogy „LIFX”, az időrendben első találat egészen 2014 októberéig repít vissza minket. Azóta az okos világítás komoly utat járt be, a felhasználói kör jelentősen bővült és a technológiában rejlő további lehetőségeknek köszönhetően folyamatos a fejlődés. Oldalunkon természetesen megtalálod a Sylvania LIFX szabályozható okos LED körtéket. Na de mi vegye őket körül otthon?

VITA_Conia_LIFX

Már úgy értem, hogy a boldog családtagok mellett. Például kiváló minőségű dán lámpaburák. A LIFX a saját weboldalán ajánlja vásárlóinak a VITA skandináv dizájn burákat és nehéz velük nem egyetértenünk. A tökéletes összhang jól érzékelhető a képeken. A két gyártó a maga területén a közvetlen világelitbe tartozik, termékeik kombinációjával a világítás nem csak okos, hanem gyönyörű is.

Az a fajta közös elkötelezettség fonja össze a VITA-t és a Lifx-et, amelyet a letisztult vonalak és a szemet gyönyörködtető mestermunkák iránt táplálnak. A színek, a formák és a textúrák harmóniájában egy hűvös, kissé idegen hangulatú szoba pillanatok alatt meg tud változni és a fényekkel egy kellemesen meleg, otthonos érzés lesz úrrá az emberen.

VITA_Eos_LIFX

Korábban bemutattuk a nagyon széles választékkal elérhető VITA lámpaburákat. Közülük több nagyon izgalmas és érdekes színnel vagy színkombinációval hódít, azonban a LIFX okos LED körtékhez érdemes valamilyen fehér burát választani. Egy fehér lámpabura és egy millió színekben világító okos LED fényforrás unikális élményeket hoz a lakás bármely helyiségébe.

LED világítással akár 90%-ot is meghaladó energiamegtakarítás érhető el a hagyományos technológiákhoz képest. A LED világítás „okosítása” közvetett úton tovább csökkentheti a környezetszennyezést. A LIFX tehát igazodik a XXI. század kihívásaihoz – ahogy a VITA is. A dán cég a burákat lapos csomagokban postázza. Nem csupán azért, mert a VITA központi dizájneleme a minimalizmus, hanem ezzel – a szállítási költségek alacsony tartása mellett – a lehető legkisebb az ökológiai lábnyomuk.

A LIFX és VITA termékek közös használata tehát környezetkímélést, alacsony szállítási és fenntartási költségeket, sokszínűséget, modernitást és finomságot jelent. Válassz magadnak Te is a rengeteg VITA lámpaburából és a Sylvania LIFX okos „izzók” közül és élvezd azt a hangulatot, amit a képeink közvetítenek!

Minden vélemény számít!