Mesés LED világítás a gyerekszobákban

A gyerekszoba különleges hely a lakásban. A színekre, a játékokra, a biztonságra gondolunk, bármit is alakítunk rajta. Ugyanezen szempontokat kell figyelembe vennünk a világítás megtervezésekor. A kifejezetten gyermekeknek, illetve gyerekszobákba szánt LED-lámpák kora beköszönt és ha a kis srácokon múlik, egészen biztosan sokáig marad.

Philips

A mesék világa a gyermekkor fontos, a fejlődéshez elengedhetetlen része. Ez a fantáziabirodalom álmodozásra, de egyben belső felfedezésekre is vezeti a fiúkat, lányokat egyaránt. Mindeközben a mesével töltött percek, órák sajátos részei a harmonikus szülő-gyermek kapcsolatoknak.

A Philips LED-gyereklámpák a legmodernebb világítási megoldások mellett a mesék birodalmának kiteljesedését kínálják. Szemben a hagyományos lámpákkal, a Disney-figurás LED-fényforrások szinte életre keltenek egy új világot a gyerekek szeme láttára. Ahogy a rosszul megválasztott világítás mind a felnőttekre, mind a gyermekekre negatív hatással van, addig a kiváló minőségű fény kiegyensúlyozottabbá tesz bennünket. Ebben van különös szerepe a LED-eknek: a gyerekek kedvenc színes, mesés LED-lámpái segítenek a könnyebb ébredésben, biztonságot adnak lefekvéskor a halványabb, tompított fényű mesefigurákkal, míg napközben a mesék, történetek továbbszövésére inspirálnak.

Philips

A játék és a tanulás (vagy a kettő együtt, a játszva megismerés) természetesen csak és kizárólag biztonságos környezetben folyhat. Ezért a gyerek LED-lámpák mentesek apró vagy éles alkatrészektől, nem melegszenek fel és ellenállóak, masszívak.

Ahogy a lakás többi helyiségébe, úgy a gyerekszobákba is változatos, sokoldalú LED-fényforrásokat telepíthetünk. Vannak olyanok, melyek 64 különböző színben képesek pompázni, de olyanok is, amelyek fényhatásokkal teszik a mesélést még élményszerűbbé. Lágy, meleg szórt fénnyel világítanak a LED-gyertyák, nagyon békés hangulatot keltve a kis szobában.

Philips

Élmények, mesék, játékok, varázslatok kavalkádjába illeszkednek tökéletesen a LED-gyereklámpák.  Mickey egér vagy épp a Pókember már nem csak a képregényekben vagy a tévében hódít, hanem ott van egyre több gyerekszobában –  és LED-fénnyel világít.

 

Minden vélemény számít!