senses® design lámpák a LED-technológia szerelmeseinek

A senses® design lámpák megjelenítik a modern világítási megoldások egészen újszerű műfaját. Mindegyik senses® LED lámpa különleges tulajdonságokkal bír a fény, a kialakítás, a vezérlés és az alkalmazott speciális technológia szempontjából is. Az innovatív megoldások és az intuitív működés kölcsönhatásáól egészen különleges és egyedi atmoszféra teremthető meg!

A bejegyzésbe kattintva megmutatjuk a senses® széria különböző típusait!

senses TOuCH design lámpa

senses TOuCH

Az elsőként a senses® MOOOVE-széria lámpákat mutatjuk meg! A mellékelt fotó után az egészen egyedi megoldásokat kínáló lámpacsalád főbb jellemzőit fogjuk ismertetni.

senses® MOOOVE design lámpa

senses MOOOVE

A senses® MOOOVE-sorozat különféle típusú asztali (talpas, rögzítőcsavaros és rögzítőtüskés), álló és fali lámpákból áll. A következő főbb jellegzetességek mindegyik típusú MOOOVE design lámpára igazak.

  • A senses® MOOOVE minimál design lámpák egyszerűen, pusztán a megfelelő gesztusokkal (kézmozdulatokkal) egyszerűen vezérelhetők.
  • A gesztusvezérléssel elérhető funkciók: ki- és bekapcsolás, fényerőszabályozás és szabályozható tónusú fény (Tunable White) a kikapcsolódást nyújtó otthonosan meleg árnyalattól (2700K) az otthoni munkavégzést segítő hűvösebb tónusig (4000K).
  • Mágneses forgópontok amik a biztos (lógásmentes) szerkezeti és vezetéknélküli elektromos kapcsolódást biztosítják a MOOOVE lámpáknak.
  • A design lámpákat csúcsminőségő termomechanikus acélból készítik.
  • Kiváló színvisszaadású LED fényforrás, hogy minden a lehető legtermészetesebb színben tűnjön fel.
senses TOUCH design lámpa

senses TOUCH

A senses® TOUCH-széria minimál design lámpái két különböző méretben illetve háromféle színvariánsban fognak megjelenni. A sorozat lámpái a lámpatest üvegburája alá beépített érintésérzékeny csúszkákkal vezérelhetők, amik kialakítástól függően vagy a lámpa tetején, vagy annak alján találhatók. A következőkben felsorolt jellemzők minden TOUCH design lámpára érvényesek!

  • A lámpa keretének az anyaga csúcsminőségű alumínium, melyet – a fényt lágyító – opálos üveg bura egészít ki alul és felül is.
  • A senses® TOUCH minimál design függőlámpa a beépített csúszkás érintőkapcsolókkal vezérelhető.
  • Az erintőkapcsolókkal előhívható funkciók: alsó (direkt) ás felső (indirekt) fény akár külön-külön is kapcsolva illetve szabályozva, változtatható fehér fény tónus (TW) a pihenést segítő otthonosan meleg árnyalattól (2700K) egészen a munkavégzést támogató hideg fényszínig (5000K).
  • A lámpa vezérlése memória funkcióval is ellátott, újabb bekapcsoláskor az előtőleg használt beállítást jeleníti meg.
  • Egészen kiváló színvisszaadási érték.
senses smartTOUCH függő okoslámpa

senses smartTOUCH

A senses® smartTOUCH függesztett okoslámpa ugyanazokkal a vezérlési funkciókkal rendelkezik mint a senses® TOUCH függő design lámpa, csak itt az érintőkapcsolók helyét Bluetooth kapcsolaton keresztüli okosvezérlés veszi át.

senses EYES minimál design lámpa

senses EYES

A senses® EYES-széria fő eleme a világító üvegkocka. Az opálos üveglapokat precíziós kézi technikával illesztik majd ragasztják össze. Az EYES design lámpák a következő kivitelekben kerülnek forgalmazásra: állólámpák kétféle magassággal, asztali, fali és függesztett. Nézzük meg a senses® EYES-sorozat lámpáinak kiemelkedő tulajdonságait!

  • Gesztusokkal (kézmozdulatokkal) vezérelhető működés, külön-külön az üvegkocka mind a hat oldalán.
  • A gesztusvezérléssel elérhető funkciók: ki- és bekapcsolás illetve a fényerő fokozatos tompítása vagy erősítése.
  • Kitűnő színvisszaadású (CRI) LED fényforrás, hogy minden a lehető legtermészetesebb színben jelenjen meg.
senses ONE minimál design lámpa

senses ONE

A senses® ONE-széria design lámpái elsősorban a lakásban történő mozgást hivatottak segíteni. A lámpák mozgás- és fényérzékelője (alkonykapcsoló) kiválóan finomhangolható. A senses® ONE design lámpák opálos üvegburái kézi készítésűek. A lámpák burái gömb és henger formájúak lehetnek különböző méretek és kivitelek (asztali, álló) mellett.

A design lámpák minden egyes főtípusát külön-külön bejegyzésekben fogjuk a későbbiekben bemutatni.

 

Minden vélemény számít!