Váltás könnyen – érkeznek a SceneSwitch LED „égők”

Nálad van fényerőszabályozó a falon? Nagy eséllyel nincs, ha mégis, akkor az üdítő kivételbe tartozol. Csupán minden tízedik háztartásban van fényerőszabályozó, amely arány Magyarországon talán még alacsonyabb. A lakások többségében tehát továbbra is egyszerűen marad a fel- és lekapcsolás az általános kapcsolókkal. Az újdonságoktól való elzárkózás, az elektromos eszközökkel, hálózattal szembeni vigyázatosság miatt aligha várható, hogy rövid időn belül megforduljon a „tekerős” szabályozók és a klasszikus kapcsolók aránya. Oké, maradnak (még) a kapcsolók, de valamit mégis ki kellene találni arra az esetre, ha világítás kapcsán több opciót szeretnénk annál a két szélsőértéknél, mint a semmilyen és a teljes fénykibocsátás!

Philips_Sceneswitch

A spanyolviaszt már nem kell feltalálni, de néhány mondatban bemutatni annál inkább: itt van ugyanis a Philips SceneSwitch! Ezzel a termékcsaláddal elérhető lesz, hogy a megszokott fali kapcsolókkal változtathassunk a LED „izzók” fényerején és színhőmérsékletén. Az okos LED világítás témakörében már többször hangsúlyoztuk annak fontosságát, hogy az ember életvitele a különböző napszakokban eltérő erejű, típusú világítást igényel. Jelentősen javítja a közérzetünket, ha a világítás igazodik ahhoz, hogy éppen milyen tevékenységet végzünk otthon. Amennyiben az éberségünk növelése, a koncentráció fokozása fontos szempont, akkor erősebb fényre van szükség, amin az általános otthoni teendőknél már érdemes csökkenteni, nem beszélve arról, ha egy filmezéshez vagy beszélgetéshez csupán némi kellemes háttérvilágítás esne jól.
Ez a három különböző, gyakorlatilag minden hétköznap előforduló otthoni szituáció három eltérő fényerőt és színhőmérsékletet kíván. Nincs azonban feltétlenül szükség okos eszközökre, applikációra, de még a kapcsolód lecserélésére sem, ha szeretnéd a napi rutinodhoz igazítani a világítást! A Philips SceneSwitch ehhez a három élethelyzethez tökéletesen alkalmazkodva próbál a fogyasztók kedvére tenni. Használd egyszerűen a meglévő fali kapcsolódat arra, hogy a 2700K, 2500K és 2200K melegfehér szín között válogass! Sorrendben 800, 320 és 80 lumen fényáramot biztosítanak ezek a SceneSwitch LED-ek. Egyetlen kapcsolás és máris megkapod a hangulathoz illő világítást.

Hamarosan nálunk is kapható lesz a Philips újdonsága. A holland cég a SceneSwitch LED-eknél a hagyományos izzókhoz képest 85%-os energiamegtakarítást, valamint 15 éves átlagos élettartamot ígér. Természetesen különböző foglalatba szerelhető kivitelekben és több formában jönnek majd ezek a LED-es fényforrások. Ha szeretnéd minél kisebb ráfordítással változatosabbá tenni az otthoni világítást, akkor keresd nálunk a Philips SceneSwitch LED-eket! Kapcsolj át más fényre egyszerűen!

One thought on “Váltás könnyen – érkeznek a SceneSwitch LED „égők”

Minden vélemény számít!