Világító „toll” a Paulmanntól – bemutatkozik a Micropen LED beépíthető világítás

Amennyiben azok közé tartozol, akik gyakran tallózgatnak a nálunk elérhető LED-es fényforrások között, akkor bizonyára már észrevetted, hogy a termékpaletta folyamatosan bővül. Nem csak darabszámra értve persze, hanem a terméktípusok szerinti skála is egyre szélesedik. Mai bejegyzésünkben a Paulmann egyik érdekességére hívjuk fel a figyelmedet.

A termék neve már árulkodó. Valóban kis átmérőjű, csupán toll vastagságú LED lámpákról van szó. A Paulmann kifejezetten a fapadlókba – illetve esetleg fali lambériákba – süllyeszthető fényforrást fejlesztett ki. Elsődlegesen teraszokra, kertekbe ajánlják, mivel sötétedés után kellemes fényt ad, amivel az éjszakába nyúló beszélgetések kapnak elegáns környezetet. Természetesen ez a nem hivalkodó, viszont ízléses világítás belső terekbe is telepíthető, konyhában kifejezetten mutatós lehet – de ez csak egy ötlet, a képek láttán talán Te máshol képzeled el otthonodban.

93759_2

Nézzük meg, mit érdemes tudni róla! A Micropen LED 3000K melegfehér színt biztosít. Ez a lágy fény nagyon kellemes, hangulatos, mondhatjuk otthonos. Rendkívül hatékony: 30 ezer órás élettartama és a hagyományos világítással szembeni 80%-os energia megtakarítása a fenntartási költségeket minimális szintjen tartja. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vízálló, bármilyen időjárási körülmény esetén megbízható. Nedves helyiségekben, így fürdőszobában, illetve kültéren is használható ez a kis LED-lámpa. Amint a bevezetőben már említettem, a Micropen LED szettekben kapható. Az alap-, valamint a bővítőszett egyaránt 5-5 db 0,16W-os LED „izzót” tartalmaz (ezáltal egy szett összteljesítménye 0,8W). Az alapszett összesen 4 db bővítőszettel egészíthető ki, ennek köszönhetően a Micropen LED-ek száma az összekötésekkel elérheti a 25-öt. Öt év garanciát biztosítunk ezekre a termékekre. A részletes leírásért, specifikációért, további képekért keresd meg őket a webáruházunkban! Oldalunk keresőjébe elegendő beírnod, hogy „micropen”.

93759_3

A beszerelése egyszerű és gyakorlatilag bármilyen pozícióban elrendezhetjük az öt süllyeszthető LED lámpát. Ha sorba rendezzük őket, két métert tudunk átkarolni a micropen LED „izzókkal”. De semmi akadálya nincs egyéb formáknak: például kört is alkothatnak a kis fénytollak. Kis fúrás, behelyezés, majd a kis rögzítőeszközzel a stabilizálás és máris hosszú évekre biztosított a tetszetős világítás. Vertikális felületen is alkalmazható, de ha a padlóba süllyesztés mellett döntesz, természetesen nyugodtan rá lehet lépni, nem kell aggódni a termék meghibásodásától átsétálás esetén.

Egyre szélesebb a választék a felületbe süllyeszthető LED lámpák terén. Az oldalunkon a részletes szűrés segítségével könnyen megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő fényforrást. Névre pedig – így akár ahogy fentebb említettem a „micropen” elnevezésre – gyorsan és egyszerűen kereshetsz közvetlenül a blog menüpont mellett. Jó böngészést!

Minden vélemény számít!