Philips Hue Go a hordozható hangulatvilágítás

A „dolgok internete” korszakát, illetve felfutását éljük, amiben az otthoni világítás applikációval történő teljes szabályozhatósága is szerepet kap. Az okos világítással és a Philips Hue termékcsaláddal már foglalkoztatunk blogunkban, így azoknak, akik számára egyelőre újdonságként hat, hogy a hálószobából lekapcsolhatjuk az „égve” felejtett konyhai LED-lámpánkat vagy akár messze otthonról bekapcsolhatjuk a nappali összes fényforrását biztonsági céllal, ajánljuk korábbi bejegyzéseinket.

Philips Hue Go

Miután megismerkedtünk a Philips Hue világítás fortélyaival és előnyeivel, ma bemutatjuk az otthoni okos világítási rendszerbe kapcsolható LED-fényforrások egyik legérdekesebbikét. Vigyázat, a  Philips Hue Go hamar kis kedvenccé válhat! A vezeték nélküli és hordozható LED-lámpa kiválóan megtervezett, mutatós, praktikus és hasznos eleme a Hue termékcsaládnak.

A hordozható, hálózatra kapcsolható kis LED-fény félgömb a lakás bármely pontjában az ember segítségére van. A kertbe is kivehetjük magunkkal nyugodtan, de jegyezzük meg, hogy alapvetően benti használatra tervezték, így az eső és a nagy hideg elől érdemes bementeni. A Philips Hue Go új, speciális fényhatásokra is képes, ezzel alkalmazkodva még szorosabban az ember hangulatához vagy az alkalomhoz.

Philips Hue Go_2

Mozgasd a fényt!

Vidd magaddal a lakáson belül bárhova vagy ki a ház udvarára! A Philips Hue Go akkumulátoros üzemmódban akár három órán át világít. Zavaró vezetékek nélkül bármikor bárhova helyezhetjük a LED-lámpát az étkezőtől a nappalin át a fürdőszobáig. Néhány perces látogatás a pincében vagy a padláson? Elég vinni egy ilyen kis fényforrást, letenni a közelünkben és fej- vagy elemlámpa hiányában is boldogulunk. Az sem elhanyagolható, hogy formája révén különböző pozíciókban helyezhetjük le a felületekre, ezzel még inkább növelve azon pozitív tulajdonságát, hogy pont oda adja a fényt, ahova igazán szeretnénk.

Philips Hue Go_3

Szabályozd a fényt!

Van gomb magán a lámpán is, amivel hét különböző fényhatás közül választhatjuk ki a kedvünkre valót. Ez akkor jó, ha a Philips Hue Go mellettünk van, viszont az okos készülékünk valahol messzebb. Az applikációval persze a beállítási lehetőségek jóval bőségesebbek: szó szerint sokmilliónyi színárnyalat érhető el, melyeket a másodperc tört része alatt változtathatunk kedvünkre.

Philips Hue Go_4

Integráld a fényt!

A Philips Hue Go zökkenőmentesen integrálható a meglévő otthoni hálózati rendszerekhez. Apró jelzésekkel, például színváltozással, villanással figyelmeztethet az időjárási változásokra vagy éppen arra, hogy e-mailünk érkezett. De természetesen magával a Hue Go-val is felépíthetünk egy Hue rendszert – az új kedvenc kis LED-lámpa mellett a kapcsolatot „éltető” ún. hídra és a már említett applikációra van csak szükség ehhez.

A Philips Hue Go a közeljövőben indul világkörüli hódítására. Kicsi, hordozható, rendkívül hasznos LED-fényforrást fejlesztettek ki ismét a holland cég mérnökei, kutatói. A család minden tagjának segítségére lehet ez a LED-gömb, a kisebbek talán a Hue Go játékossságát is felfedezik.

 

Minden vélemény számít!