Ténylegesen programozható világítás

Az okos lámpák egy teljesen új korszakot hoztak a világítástechnikába. Az Osram a kiváló Lightify termékeket kínálja azoknak, akik egy dinamikus, az ember életéhez igazodó világítást szeretnének otthonra, munkakörnyezetbe vagy közösségi térbe. Az Osram Lightify okos világítási rendszerhez csatlakoztatható „égőket” és lámpákat  nálunk is megtalálod!

lightify

Continue reading

Mehetsz biztosra milyen lenne – otthon egy jó VITA?!

A hirtelen döntőkben és az alaposan megfontolókban is mindig marad valamennyi kétely a kinézett vagy már megvásárolt termékeket illetően egészen a beüzemeléséig: jó lesz-e, jól fog-e ott mutatni, hasznos lesz-e? Ha kiadunk pénzt a kezünkből, a lehető leginkább szeretnénk meggyőződni arról, hogy jól választunk. Hihetünk reklámoknak, ismerősöknek vagy híres embereknek, akik talán tényleg használják az adott terméket – vagy hihetünk a saját szemünknek! A VITA megint kifundált valamit, amivel a potenciális vevőkörét tökéletesen kiszolgálja.

VITA Continue reading

Osram Edition 1906

Egyre inkább erősödő trend a világításban a retro/vintage stílus és a legmodernebb energiatakarékos LED világítás ötvözése. A színes, „cicomás” elemek túláradásának némiképp egyenes következménye az elmúlt években tapasztaltható „retróőrület”. Nosztalgia, elegancia, letisztultság, egyszerűség, nyugalom árad a vintage termékekből, így könnyen elcsábítják az embereket, akik azonnal szeretnék velük díszíteni a lakásukat.

Osram_Vintage _1906_4 Continue reading