Mehetsz biztosra milyen lenne – otthon egy jó VITA?!

A hirtelen döntőkben és az alaposan megfontolókban is mindig marad valamennyi kétely a kinézett vagy már megvásárolt termékeket illetően egészen a beüzemeléséig: jó lesz-e, jól fog-e ott mutatni, hasznos lesz-e? Ha kiadunk pénzt a kezünkből, a lehető leginkább szeretnénk meggyőződni arról, hogy jól választunk. Hihetünk reklámoknak, ismerősöknek vagy híres embereknek, akik talán tényleg használják az adott terméket – vagy hihetünk a saját szemünknek! A VITA megint kifundált valamit, amivel a potenciális vevőkörét tökéletesen kiszolgálja.

VITA

Az okos eszközök, azaz a „kütyük” korában új lehetőségek sora nyílt meg az emberiség, piacosabban fogalmazva a vevőket elérni kívánó gyártók és forgalmazók számára. A VITA-nál arra jutottak, hogy ők maguk biztosak a lámpáik kiválóságában, de legyenek benne biztosak az érdeklődők is! Nézzék meg előre, hogy miképpen mutatnának a modern és stílusos darabok a nappaliban vagy a hálószobában!

VITA Ripples Cusp

VITA Ripples Cusp

A VITA Unfold at Home applikáció (iOS illetve Android) segítségével ez pillanatok alatt megvalósítható. Egyszerűen csak választani kell a VITA teljes burakollekciójából és miután megvan a kedvenc, egy, a kiválasztott helyről készített fotóba illeszthetjük azt az applikációval. Az étkezőasztal felett, az irodában vagy a szoba sarkában képzeli el az új lámpáját? Készítsen fotót, töltse fel és máris megkapja az eredményt, hogy milyen lenne például egy VITA Eos bura az otthonában! Figyeljünk az egyes daraboknál arra, hogy több méretben és színben elérhetők, illetve hogy függesztve, álló és/vagy asztali lámpaként használhatók. Érdemes kipróbálni egy „kinézett” termékcsalád összes tagját.

VITA Clava Dine

VITA Clava Dine

Ha a család egyik tagja gondolta ki, hogy milyen lámpát szeretne, ezentúl nem kell nehézkesen körbeírnia a tervét a többiekkel, hanem szimplán megmutathatja. De nem csupán a családtagok, hanem a közösségi médián keresztül az ismerősök és a többi VITA felhasználó is értékelheti az elképzeléseinket, hiszen a megosztás csupán néhány kattintásba telik. Sőt, ez a felület arra is jó, hogy mások fényképeihez hozzászólva adjunk új ötleteket.

VITA Carmina

VITA Carmina

Keress rá az applikációra (iOS illetve Android), majd szerezd be a VITA kiváló skandináv lámpaburáit! Nézz körül nálunk, ismerkedj a Conia, a Clava, a Cuna és a többi VITA családdal, lapozz vissza blogunkban és találd meg a számodra ideális formát! És ne feledd: mehetsz biztosra!

Minden vélemény számít!