Kertek, emberek, Ledek

Paulmann kültéri LED világítás

Paulmann kültéri LED világítás

Akár a házhoz tartozó telken, akár egy város szélén található csendes övezetben van valakinek kertje, az úgy jó és úgy szép, ha rendezett. A kerttel dolgozó emberek igényesek munkájukra, legyen szó veteményezésről vagy kerti tó kiásásáról, fenntartásáról – de ugyanúgy ad magára egy kerti parti házigazdája. Az igényesség követeli a jó minőséget és a megbízhatóságot, így ha világítás, akkor a kerti ledek alkalmasak annak minden formájának megvalósítására.

 Tavasztól őszig szeretünk a szabadban lenni, ott minél több időt eltölteni. Ha esténként is még kiülünk olvasni, érdemes a lámpánkba LED “izzót” illeszteni, így például ajánlott LED gyertya, LED körte vagy LED gömb alkalmazása. A kis házi birodalomban tett sétához a kültéri Ledek széles választéka áll rendelkezésre, sokak választása eshet a mozgásérzékelős LED szpot lámpákra. Az állandó elhelyezésű lámpáknál a kert gazdájának döntenie kell a fényforrások eloszlásáról és típusáról is. Ha a pázsitot esetleg egy kisebb öntözőrendszer locsolja (vagy bármilyen más okból vizes lehet a terület), akkor a vízálló lámpatestű ledek, vagy a felületbe illeszthető vízálló ledek telepítése javallott. Teraszok szélére, korlátjára LED szalagokat helyezhetünk. A ház, vagy a kert végi kis épület falára ízlés szerint választható LED fényforrás – az igazán igényesek és kreatívak nagyon hangulatos LED kerti falilámpára szavaznak. A járólapokat szegélyező kis LED lámpák elvégzik a funkcionalitás mellett a dizájnelemek feladatát is.
Stílusosan, környezetkímélően öltöztessük fel kertjeinket Ledekkel! Az igényesség kifizetődő, akár egyedül, akár társaságban töltjük az esti-éjszakai órákat a szabad levegőn.

Minden vélemény számít!