Közeleg a Lightify nyár!

Te is úgy látod, hogy évről évre egyre hamarabb kell szervezni a nyári programokat? Ha valaki házigazdaként júniusban próbál leszervezni egy 15-20 fős baráti összejövetelt egy augusztusi hétvégére, szinte már biztosan elkésett. Fesztiválok, esküvők, nyaralások „zavarnak be” – jobb hát minél előbb pontosítani a dátumot. Aztán ha ez megvan, akkor jön az, hogy mivel várod a vendégeket. Legyél kreatív, legyél okos – ahogy a világítás is!

Osram_lightify_kert

A nyár az Egyesült Államokban a barbecue szezon ideje, a steakek tonnaszám fogynak a kerti partikon. Nálunk a bográcsozás vagy a grillezés a jellemző – a gasztronómiánál is fontosabb azonban a jó hangulat. Mivel a meghívottakat megválaszthatja a házigazda, a jó társaság adott, innentől tehát lehet gondolkodni az egyéb „összetevőkön”!

Egy délután végződő grillparti nem az igazi, a legjobb, ha a gyorsan múló idő estébe és még inkább éjszakába csap át. A hangulatos világításhoz válassz okos fényfüzért! Az Osram Lightify termékcsaládot már biztosan ismered (ha mégsem, lapozz vissza blogunkban és mielőbb nézz körbe az oldalunkon!), és most itt van egy igazi nyári különlegesség, a Lightify okos világítási rendszerhez csatlakoztatható RGB kerti szpot fényfüzér. Az iOS és Android operációs rendszereken futó Lightify egyre népszerűbb. Az okos eszközökön könnyen és gyorsan programozhatjuk a világítást, választhatunk mintegy 65 millió szín közül és egyszerre irányíthatjuk otthonunk összes fényforrását. Visszatérve az okos LED fényfüzérre és a grillpartira, akár előre, már délelőtt beállíthatjuk, hogy mikor és hogyan változzanak a színek, a fényerő – a hangulat.

Osram_lightify_kert_2

De mit is tud az Osram kiváló LED kerti szpot füzére? Először is, integrált ragasztószalagokkal kapható, melyekkel bármilyen sima felületre illeszthető. Ez önmagában persze kevés egy ilyen kültéri fényforráshoz, hiszen nem csak a teraszok szélére vagy falfelületekre kell gondolni. Ha a kertben, a fűben szeretnénk végigvezetni a fényfüzért, apró „cölöpök” segítenek a rögzítésben. Használható tehát bárhol, éljünk ezzel a lehetőséggel! Az csak természetes, hogy egy ilyen minőségi termék IP66-os védelemmel van ellátva, azaz por- és vízálló. A 10 méter hosszú szpot füzéren 9 db LED fényforrás található. Ehhez 3 db, egyenként 3 LED-et tartalmazó bővítő szettet csatlakoztathatunk, így tehát egy fénylánc 18 fényforrásból állhat. Minden egyes LED 0,5W teljesítményű. A hagyományos világításhoz képest drasztikusan alacsonyabb energiafogyasztás sem elhanyagolható előnye ennek az Osram-darabnak!

Ha már a tavasz végén vagy a nyár elején vendégeket vársz egy szabadtéri vacsorára, házibulira, érdemes kezdened a szervezést! Az Osram Lightify okos LED kerti szpot füzér és kiegészítői elérhető nálunk. Hároméves garanciát biztosítunk rá – te pedig biztosítsd vele a jó hangulatot, ne csak a partikon, hanem a meghittebb, családi otthoni programokon is!

 

Minden vélemény számít!