Újdonságok a VITA kiváló tervezőitől

Decemberben mutattuk be röviden a dán VITA cég egyedi, kiváló formatervezésű lámpaburáit. A skandináv dizájn minden pozitív elemével dicsekvő, széles spektrumú buracsalád tovább bővül. Az újdonságok nem maradnak el a nálunk is már hónapok óta elérhető burák színvonalától, sőt. Modern, stílusos, otthonos – így tovább, VITA!

Carmina_Carmina_4

A Light+Building a világ vezető épület- és világítástechnikai vására. Ezekben a napokban (március 13-18.) Frankfurt ad otthont a csúcstechnológiákat bemutató kiállítóknak és az irántuk érdeklődő rengeteg – köztük sok magyar – látogatónak. A nívós szakmai fórumról nem hiányozhat a VITA, akik már régen kiléptek az ismeretlenség ködéből és újdonságaikkal egészen biztosan még több figyelmet érdemelnek ki maguknak.

A 2016-os Light+Building vásárra a VITA elsősorban a két új színben (babarózsaszín, halványszürke) tündöklő Carmina Mini , a Ripples és az Acorn burákkal készült. A Carmina és a Carmina Mini lámpaburák már nem lehet ismeretlenek számodra, ha folyamatosan követsz minket. Az ellentmondásokra, kontrasztokra építő szépség jelenik meg a Carmina dizájnjában: a szürke szín a városi környezet betonelemeit idézi szemben a virágszirmokra vagy tengeri hullámokra emlékeztető formával, amely tökéletesen természetközeli.

02080_5 02080_602079_5 02079_6

A turisták számára Skandinávia tengerpartjai nehezen vehetők egy kalap alá a mediterrán strandokkal, de a tenger az északiaknak is rengeteget jelent és ad. A Ripples burák formája is a tengerből merít ihletet, hiszen a három különböző alakban gyártott Ripples termékek a kagylók, valamint a hullámok finom vonalaiból építkeznek.

VITA_Ripples_Curve_2VITA_Ripples_Cusp_2VITA_Ripples_Slope_2

Az angol „acorn” szó nem jelent mást, mint „makk” és a képet látván nehezen is jutna eszünkbe más a természetből. Klasszikus és különleges egyszerre a dizájn, ami a békés és meseszerű erdőket hozza otthonainkba. Az Acorn bura gyakorlatilag minden mai trendnek megfelel. A retró hangulat bármilyen stílusú lakást fel tud dobni. A VITA-nál bevallottan sokat várnak az Acorn buráktól, amelyet a tökéletes összkép eléréséhez VITA Idea LED szálas (filament) mini “izzóval” mutatnak be.

VITA_Acorn VITA_Acorn_2 VITA_Acorn_3

A frankfurti börzén sok elismerést fog kapni a VITA, efelől semmi kétségünk. Nálunk pedig már elérhető a dán tervezők valamennyi újdonsága! Az összes VITA burán látszik azon törekvés, hogy a modern, XXI. századi lakásokba jusson valami „mesterséges természetes”. Erdők, tengerek, mezők hangulata érkezik a burákkal az otthonokba. Keresd fel a VITA lámpaburákat (ne csak az újakat) további képekért, információkért!

 

Minden vélemény számít!