Osram Lightify az okos LED világítás

Számodra mit jelent a fény? – kérdezi az Osram egy a ledes technológiát továbbgondoló, izgalmas innovációt bemutató videójában. A LED-izzók főszereplésével lezajló világítástechnikai forradalom új fejezethez érkezett az ún. Lightify termékcsaláddal, illetve komplett világítási rendszerrel.
Az emberek ma már tömegével használják otthonaikban, az utcán, rendezvényeken, tömegközlekedési eszközön, egy szóval bárhol az „okos” készülékeiket. Milliónyi alkalmazás érhető el a világháló segítségével. A Lightify technológiával egy alkalmazáson keresztül például mobiltelefonunk használatával tudjuk majd a LED-lámpáink színét, fényerejét, beállításait változtatni – akár úgy is, hogy nem vagyunk otthon. Legyen szó beltéri vagy kültéri LED-ről, egy szoba vagy egy teljes ház világításáról, a Lightify okos rendszerével távolról is igény szerint módosíthatjuk a beállításokat. Formáljuk a fényt a saját kedvünkre! Praktikusság, játék és szórakozás, hatékonyságnövelés: ez mind-mind a Lightify technológia előnyei közé tartozik.
Bármit jelentsen a fény a felhasználóknak, ezentúl megmutathatják itt is egyéniségüket. Ledek, ahogy mi szeretnénk – külön kapcsolók vagy szabályozók nélkül. Okosan.
Hogyan vezérelhető a fény egy mobil alkalmazással? Ajánljuk a fenti videót szemléltetésképpen.

One thought on “Osram Lightify az okos LED világítás

Minden vélemény számít!